Specialitás

Vegetáriánus ételek

Keresési tipp, hogyan használd a keresőt!
További keresési feltételek hozzáadásához klikkelj fent, vagy írd be a kulcsszó mezőbe!
Összesen 170 találat
1 2 3 4 5   >  Utolsó

Pata Negra Buda

Cím
1023 Budapest - II. kerület, Frankel Leó u.
Pata Negra hálózat része
Hely telefonszáma
9.9 (2)
Értékelés:
Ételek: 10
Tálalás: 10
Tisztaság: 10
Hangulat: 10
Kiszolgálás: 10
Ár/érték arány: 9.5
Asztalfoglalás
20 pont
SMS
garancia
Eddig úgy gondoltad, minden jó étterem Pesten van? A budai Pata Negra-ban autentikus spanyol tapasokat és italokat kínálunk változatos formában. Étlapunkon kímélő fogások és igazi kihívást jelentő testesebb falatok is helyet kaptak, ráadásul ételallergiában szenvedő vendégeinknek is kedveskedünk számos különleges fogással. 42 laktózmentes, 27 vegetáriánus és 55 gluténmentes tapas közül választhattok, ha nálunk jártok a Frankel Leó úton.

Pata Negra Pest

Cím
1091 Budapest - IX. kerület, Kálvin tér
Pata Negra hálózat része
Hely telefonszáma
7.7 (4)
Értékelés:
Ételek: 8.3
Tálalás: 7.3
Tisztaság: 7.8
Hangulat: 7.5
Kiszolgálás: 8
Ár/érték arány: 7.5
Asztalfoglalás
20 pont
SMS
garancia
A mindig nyüzsgő Kálvin téren, a templom mellett található éttermünk. Ha engeded, hogy magával ragadjon a hely hangulata és elvarázsoljanak az autentikus ízek, néhány perc alatt Spanyolországban érezheted magad. Változatos összeállítású tapasok, különleges sonkák, sajtok, sör, bor, és sherry - ezek várnak rád, ha velünk tartasz. A finomságokról akkor sem kell lemondanod, ha valamilyen ételallergiában szenvedsz. Étlapukról 42 laktózmentes, 27 vegetáriánus és 55 gluténmentes fogás közül választhatsz. Spanyolország is egy kőhajításnyira van már, csak a Kálvin téren állva kell jó irányba hajítani azt a követ! Hamisítatlan spanyolos tapas-talatokkal lehetünk gazdagabbak ha ide betérünk. Pontosan úgy néz ki minden mint odalenn, lógnak a Pata-Negra sonkák (ami olyan mint a serrano, csak vékonyabb), üvegpultok alatt pislognak a tapas-falatkák arra várva hogy egy jó Rioja-val (bor) öntsük nyakon őket

Agni Étterem

Cím
6725 Szeged, Tisza Lajos Krt.
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
Sokféle betegség oka lehet a helytelen táplálkozás, a sok zsír és értéktelen szénhidrát fogyasztása. A helytelen táplálkozás első tünetei az elhízás, magas vérnyomás, szív és érrendszeri panaszok, magas koleszterinszint, ízületi problémák, stb melyek a helyes táplálkozással nagymértékben javíthatók. Igyekszünk teljes értékű gabonaféléket felhasználni, ételeinket a hagyományos fűszerek mellett sokféle zöld fűszerrel, valamint indiai fűszerekkel ízesítjük.

Akasztói Horgászpark és Halascsárda

Cím
6221 Akasztó, Kígyóshíd tanya
Hely telefonszáma
7.9 (4)
Értékelés:
Ételek: 8.5
Tálalás: 7
Tisztaság: 8.3
Hangulat: 8.3
Kiszolgálás: 7
Ár/érték arány: 8.3

A csárdajellegű, rusztikus, fagerendák, a helyi tájat ábrázoló képek, a kézzel szőtt terítők, rackabőr és egyéb képzőművészeti tárgyak, a téli estéken meleget adó kemence, nyújtotta hangulatos környezetben, szépidő beálltával pedig a csárda előtti, a vízparton lévő nádfedeles beülőinken, illetve a teraszon, gyönyörű környezetben étkezhetnek vendégeink.

Alex Grill Zenés söröző - vendéglő

Cím
1135 Budapest - XIII. kerület, Váci út
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!

A konyhánk salátákat,grill pecsenyéket,töltött húsokat,olasz tésztákat kínál.

Andretti Cukrászda

Cím
1047 Budapest - IV. kerület, Váci út
Hely telefonszáma
9.6 (12)
Értékelés:
Ételek: 9.7
Tálalás: 9.4
Tisztaság: 9.7
Hangulat: 10
Kiszolgálás: 9.9
Ár/érték arány: 9.2
Nagy hittel és szeretttel várunk! A fizetésünket Tőled kapjuk! Andretti lelkes capata.

Anna Étterem

Cím
2651 Rétság, Nagyparkoló u.
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
Rétság település az igen forgalmas 2-es számú főútvonalon, Vác és az országhatár között található. A Börzsöny hegység lábánál, a Cserhát szélénél, idegenforgalmilag frekventált területek középpontjában. Elég a Bánki tóra, a diósjenői és nőtincsi tavakra, a Börzsöny túralehetőségeire, a környéken található várakra gondolni. Vagy éppen a horpácsi Mikszáth kúriára, vagy a Balassagyarmaton megtekinthető Palóc múzeumra utalni.

Aranybárány Étterem

Cím
1051 Budapest - V. kerület, Harmincad u.
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
Az eredeti funkciónak megfelelően tradicionális, magyaros ételeket (vegetáriánusoknak is), a bárányspecialitások legszélesebb választékát, egyedülálló pincehangulatban, a Zwack borháztól Magyarország legkiválóbb minőségű boraival kínáljuk. Esténként hangulatos cigánymuzsika szól.

Aranybika Üvegterem

Cím
4025 Debrecen, Piac u.
Hely telefonszáma
9.4 (2)
Értékelés:
Ételek: 9.5
Tálalás: 9.5
Tisztaság: 9.5
Hangulat: 9
Kiszolgálás: 10
Ár/érték arány: 9

Aranypatak Vendéglő

Cím
9727 Bozsok, Rákóczi u.
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
“Az utazó étvágya és nagyanyáink hagyománya lengi körül ezt a konyhát. Mert az Aranypatak szakácsai jó érzékkel kialakították azt a kínálatot, amelynek olvastán a tradicionális ételek és a nemzetközi kreációk kedvelőinek szájában egyszerre összefut a nyál. Megalkották azt az étlapot, amelynek böngészése közben nagyokat nyel húsevő, halkedvelő és vegetáriánus egyaránt. A séf aranymetszéssel mérte ki azt a pontot, ahol kóstolók és jóllakottak mániákus fogyókúrázók de gourmand-ok és gourment-k is ö
1 2 3 4 5   >  Utolsó
youmetry