Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az Alessio, egy családias kávézó és étterem, olasz konyhával, Pasaréten az Alex cukrászda helyén. Aki erre jár, biztosan talál kedvére való olasz édességeket, tortákat, valamint saját készítésű tésztákat és pizzát.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.6
Összesen 8
5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
  • Café Alessio

    Családi, baráti összejövetelek alkalmával gyakran étkezünk az Alessioban. Az ételek mindig frissen készülnek, finomak, hozzák az olasz ízvilágot, az adagok bőségesek, a felszolgálók kedvesek.Nyáron a kerthelyiség kellemes, hangulatos. Bátran ajánlom mindenkinek.

  • Café Alessio

    Néhány hete még a kánikulában a feleségemmel körülnéztünk, benéztünk aztán ott is ebédeltünk. A kiszolgálás gyors volt, a rendelt ételek finomak voltak most megismételjük kis családi körben. Kíváncsi leszek kora ősszel is olyan lesz-e mint nyáron.

  • Kíváló, a pincérek nagyon gyorsak és kedvesek. Nagyon jól érezzük magunkat mindig!

  • Finom, ízletes ételek mellett kedves kiszolgálás!

  • Café Alessio

    Előételnek lazactatárt ettem, hibátlan volt. Főételnek a barátnőmmel közösen haltálat választottunk, 4 féle tengeri halból és rákból, grillezett zöldségekkel, salátával. A halak frissek voltak, nagyon ízletesek, igaz, hogy nem filézve kaptuk, ahogy a felszolgáló ígérte, de csak az egyik halfajta (márna?) volt kicsit veszélyesebb. A zöldségek grillezése pont jó volt, nem égett és nem nyers, de roppanós. A saláta friss volt, az öntet pikáns íze kellemesen kísérte a halak ízét.
    Klassz, igazi olasz étterem!


Értékeld Te is!

Café Alessio

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Café Alessio

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.