Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

A Vajas parton hangulatos étterem, nyáron a külső hajó formájú egyedi teraszával igazi hangulatot teremt egy finom ebéd elfogyasztásához. Vendégeinket mérsékelt árakon széles étel és italválasztékkal, különleges finomságokkal és házias ízekkel várjuk.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.7
Összesen 14
5 13
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Trófea Étterem

    Nagyon finom ételek. Kedves kiszolgálás. Tökéletes minden.

  • Trófea Étterem

    Kalocsaiként gyakran jövünk erre a helyre és mindig ünnep itt enni. Hétvégére trófea tálat rendeltünk időpontra és egyszerűen csak beléptünk érte és a pulton, becsomagolva várt.
    Hétköznap, ha Kalocsán találom magam, akkor egy menü erejéig be szoktam menni, szűk családi eseményeket is itt szoktuk ünnepelni, az általunk hozott tortát is szívélyesen felszolgálják az ebéd vagy vacsi után. Ballagásra külön teremben zárt körű rendezvény keretében is kerítettünk már sort, mindig kedvesen, udvariasan és gyorsan szolgáltak ki. Néha előfordul, hogy a pincér már túlbuzgó, még eszem az utolsó falat levest, amikor már viszi a tányért, de majd ő is belejön. :)
    Az Erdélyi fatányérost érdemes kipróbálni, de a menük is mindig nagyon finomak.

  • Nagyon finom bükkfán füstölt pontyfilét ettünk. Friss volt és ízletes. A kiszolgálás gyors volt és barátságos. A hely a teraszról csodálatos látványt nyújtott a folyóra. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki arra jár .

  • NAGYON - NAGYON FINOM és BŐSÉGES ÉTELEK!!! A kiszolgálás gyors precíz!!! Az árak barátaik. A főnök a LEGJOBB!!! Csak AJÁNLANI TUDOM!!! TRÓFEA A KIRÁLY HELY!!!

  • Szerdán 50fős csoportunk kellemes időt töltött a hangulatos környezetben lévő Trófea étteremben. Gyors, kedves kiszolgálásban volt részünk. Az ebéd bőséges és nagyon finom volt. A frankfurti levest, a porhanyós és szaftos kalocsai szeletet tarhonyával csak ajánlani tudjuk. Mindez nagyon kedvező 1.200.-Ft-os áron. Az asztalokon kancsókban vizet is kaptunk. Emellett az egyéb rendeléseket gyorsan és kedvesen teljesítették. Az étterem nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a kirándulásunkról kellemes emlékekkel tértünk haza.


Értékeld Te is!

Trófea Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Trófea Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.