Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 05:30 - 21:30 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Kemenesalja központja Celldömölk. A hangulatos kisváros a környék közlekedési központja a Sághegy aljában. A tanúhegy híres borvidék, klimatikus gyógyhely.

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket éttermünkbe,ahol barátságos és olcsó árakkal,kedves személyzettel találkozhatnak két féle menüből választhatnak.Lehetőség van házhozszállításra is.
Csoportokat is szívesen fogadunk,rendezvényekre,legény-leánybúcsúkra is leadhatják megrendeléseiket.

Hagyományos ,magyaros konyha.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 6
5 4
4 0
3 1
2 0
1 1
  • Okt.14-én jártunk a Rezgőben, mert évek óta,ha Celldömölkön átutazunk, mindig ott ebédeltünk.Amiben most részünk volt, az egyszerűen felháborító! Úgy ebédeltünk, hogy a mellettünk lévő asztalon sokáig néznünk kellet a megmaradt pörköltet és paradicsomsalátát, miközben a konyhai csapóajtó mellé leültek ebédelni a felszolgálók!!!! A Brassóinak szaga volt, az abrosz koszos,zsíros állapotban, a kért káposztasaláta helyett csalamádét kaptunk, szoba hőmérsékletű(!!) sörrel,langyos hasábbal! Egyszerűen döbbenet volt az egész! Nem ezt érdemeltük ennyi év után, nincs harag,azért sem szóltam,de ide nem megyünk mostanában! Ide jutottak,ilyen alacsony szintre?

  • Évek óta teszik kényelmessé a pápai Szívesház nyaralását Mesteriben. Ízre, mennyiségre, pontosságra nem lehet panasz. Nagyon meg vagyunk elégedve, és ezúton is köszönjük a vendéglő minden dolgozójának a munkáját.

  • Nekem és férjemnek. Nagyon ízlik amit főznek Menüt ettünk, Borgátán nyaraltunk és még ki is szállították az ebédet! Csak szebbé tették a nyaralásunkat! Köszönjük szépen! A dolgozóknak!


Értékeld Te is!

Rezgő nyárfa vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Rezgő nyárfa vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.