5.9

(14 szavazat)

véleményem van!

Csurgó Étterem

Étterem - Vendéglő
 • image

bemutatkozó

Vélemények

 • image
  3.7pont
  Ételek:
  3
  Tálalás:
  3
  Tisztaság:
  5
  Hangulat:
  4
  Kiszolgálás:
  2
  Ár / érték :
  5
  3.7
   
   
  bogcsaa véleménye
  “Az étel hideg volt, a felszolgálás nem túl jó!
  Közölve a problémát ere hivatkozással csak a számlán szereplő összeget fizettem, nem adtam bora valót!
  A felszolgáló sértődötten közölte, hogy a borravaló a felszolgálásért jár nem az étel milyenségéért!!!!!!?????”

  Vélemény időpontja 2014.02.01. 10:33

  Látogatás dátuma: 2013.11.30.

 • image
  4.2pont
  Ételek:
  5
  Tálalás:
  6
  Tisztaság:
  6
  Hangulat:
  2
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  5
  4.2
   
   
  fremen123 véleménye
  “Mi sajnos nem néztünk utána itt a helynek, ha megtesszük, biztosan nem megyünk be. A korábban leírtak teljesen megállják a helyüket. A pincérnőről szóló egymástól nagyon eltérő vélemények valószínűleg abból adódnak, hogy két szőke pincérnő viszi a helyet. Mi nem a kedvesebbiket kaptuk....
  Az ételek mennyisége is, ára is rendben volt. A prémium alapanyagok minősége azonban nagyon gyatra (pl. libamáj). Erre sajnos már előre számítani lehetett, mert árban (szinte) nincs különbség egy libamájjal társított étel és egy "sima" rántott csirke között. Ez pedig számomra azt jelenti, hogy sok jóra nem számíthatunk.
  A hely: a belső rész tele volt. Fatüzelésű kandallóban égett a tűz. Ez volt az egyetlen +.
  A szőke pincérnő addig nem volt flegma, amíg nem jeleztük, hogy a szénsavas üdítőben nincs szénsav. Erre azt találta mondani, hogy van benne, csak a 2 literes flakonból öntve (!!!!) ez történik. Erre én: tehát akkor nincs benne. Erre ő egy fél hátrafordulással kombinált vállrándítással válaszolt, mert miközben beszéltem hozzá, elsétált. Később visszaküldtük a kólát. Nem kértük, hogy ne számítsák fel, fel is számították.
  A számla helyett egy papírcetlit kaptunk, régi vendéglátós trükk ez...

  Összességében megbántuk, hogy oda mentünk. Ezt a hibát soha többet nem fogjuk elkövetni. A rév utca végén balra fogunk kanyarodni. Lehet, hogy 2x annyiba kerül majd, de ott nem csalódunk.
  Azok akik abban reménykednek, hogy változni fog bármi, azoknak azt üzenem, hogy ne reménykedjenek. Amíg van vendég, nem fog változni semmi. Az pedig nagyon sok idő, míg minden helyi lakos el fogja kerülni a helyet. Ezen kívül valószínű, hogy a tulaj is sz@rik rá, olvasva a 40 fős tantestület élményeit.”

  Vélemény időpontja 2013.03.03. 18:48

  Látogatás dátuma: 2013.03.03.

 • image
  5.3pont
  Ételek:
  6
  Tálalás:
  5
  Tisztaság:
  6
  Hangulat:
  6
  Kiszolgálás:
  3
  Ár / érték :
  6
  5.3
   
   
  rémusz véleménye
  “Sajnos legutóbb keserű szájízzel távoztunk innen mi is, a szőke pincérnő miatt.
  Szemtelennek, kioktatónak találtam már akkor is, amikor ránk szólt, hogy a poharakat csakis az alátéteken tartsuk, mert nagyon sokba kerül a terítők mosása.
  Miután fizettünk, a társaság egy része kiment a vendéglőből, én édesanyámmal a mosdóba mentem, ahol hallottam, hogy hangosan szidalmaz minket, mert szerinte nem adtunk elég borravalót és ezt ő pofátlanságnak tartja.
  Kár elrontani ezt a vendéglőt ilyen kiszolgálással, mert különben egy nagyon kellemes, szerethető hely lenne.”

  Vélemény időpontja 2012.10.15. 14:21

  Látogatás dátuma: 2012.10.12.

 • image
  9pont
  Ételek:
  9
  Tálalás:
  9
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  10
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  8
  9
   
   
  Doki13 véleménye
  “Mindenki figyelmébe tudnám ajánlani ezt az éttermet aki szép környezetben szeretne a családdal vagy barátaival egy finom ebédet vagy vacsorát elfogyasztani.(az ebédet ajánlanám mert látni a gyönyörűséges tájat)Elég sokan voltak vasárnap ebédidőben amit nem csodálok mert elérhető áron jót eszik az ember.Felszolgáló hölgy nagyon kedve volt mert ajánlotta a levest ne haljunk éhen addig míg a főétel kész lesz mert kb40 percet kell várni.Kicsit ijesztő volt a sok idő de a leves 5percre kint volt és a főételre is keveset vártunk szerencsére ami ismételten nagyon finom volt.Kíváncsian várom a téli napokat mert kandallóval fűtenek és biztos nagyon hangulatos lesz.Igyekszünk többet ide jönni!Köszönjük :-)”

  Vélemény időpontja 2012.10.04. 16:53

  Látogatás dátuma: 2012.09.30.

 • image
  9.2pont
  Ételek:
  9
  Tálalás:
  8
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  10
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  10
  9.2
   
   
  Csacsa véleménye
  “Duna parton egy egyszerű étterem nagyon szép kilátással és finom ételekkel lepett meg bennünket.Családi szülinapot tartottunk és mi még sosem jártunk itt szüleinkkel ellentétben.Kellemesen csalódtunk ( a kritikákat olvasván) a pincérnő nagyon kedves és figyelmes volt annak ellenére hogy teli volt az étterem és még nagypapának kihozván a tortát énekelt is.Szüleink régóta ide járnak és most már mi is fogunk.Köszönet a szakácsnak a finom ételért a szőke pincérnőnek a kedvességéért.Korrekt ár arányában a mennyiség is megvolt.Gratulálunk így tovább!”

  Vélemény időpontja 2012.08.11. 10:03

  Látogatás dátuma: 2012.08.04.

 • image
  4.5pont
  Ételek:
  7
  Tálalás:
  6
  Tisztaság:
  6
  Hangulat:
  1
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  6
  4.5
   
   
  balga véleménye
  “Két hónap távlatából talán higgadtabban tudok beszámolni "élményeinkről".
  Június közepén tanévzáró, tantestületi vacsorára mentünk a Csurgó étterembe. Mivel közülünk néhányan már jártak itt, bizakodva, egy szép este és jó vacsora reményében keltünk útra. Ahogy már az előttem szólók is írták, az étterem nagyon jó helyen van. A nagy hőségben alig vártuk, hogy bemehessünk a légkondicionált (előre lefoglalt), helyiségbe, ahol valóban kellemes hűvös és szépen megterített asztalok fogadtak.
  Aztán elkezdődött az őrület. Megjelent a szőke felszolgálónő, és emelt, nagyon magabiztos hangon előadta a jogainkat: nekünk kuss, az van, amit ő, illetve a kedves főnök akar, nem lesz itt össze-vissza evés-ivás, rendnek kell lenni. Majd serényen megszámozott minket. Mind a negyvenünket! Ha nem sajnálták volna a pénzt és a busás hasznot, talán még bélyegzőt is vettek volna, nehogy véletlenül összekeverjük az általa kiosztott számokat. Szőke miniszoknya időnként megjelent, harsányan kiabálva a számokat osztotta a kaját.
  Szó, mi szó a felszolgált étel finom volt, bár én nem azt kaptam, amit kértem, de szólni nem mertem. Ettünk hát csöndben, hiszen azért mentünk oda. Az előre rendelt menüben egy ital is szerepelt, és mivel a légkondit megérkezésünk után szinte azonnal kikapcsolták, az ajtó -mint a birkaólban -csukva volt, meg amúgy is kimelegedve érkeztünk, itókánk hamarosan elfogyott. Szerettünk volna rendelni, de nem lehetett. Amíg az ételt nem szolgálják fel, addig nem! Mert a szőke egyedül volt. Meg különben is, mi a fenének jöttetek ide. Igaz, a főnök a bárpultban pöffeszkedett, de ő sem ért rá. Figyelte, mit csinál a szőke, és valószínű nagyon büszke volt rá, neki nem kellett közbelépnie.Elégedetten szorongatta a sörcsapot.
  Mikor már nem bírtam tovább, odaoldalogtam hozzá. Farkamat behúzva, fejemet lesunyva, alázatosan, hogy érezze, ő a főnök, nemhiába szorongatja már egy órája a sörcsapot. A pénztárcámat feltűnően magam elé tettem, hogy lássa, fizetőképes vagyok, és nem akarok lelépni fizetés nélkül. Vettem egy nagy levegőt és bátorkodtam egy hideg ásványvizet kérni. A következő párbeszéd zajlott köztünk a rendelés elhangzása után:
  Főnök: Kinek a számára? (Nem is értettem, mivel mindenkinek saját száma volt, miért kértem volna más számára.
  Én: A magam számára. (Ha magyar nyelv kell neked, hát legyen)
  Főnök: A számát kérdeztem.
  Én: Nekem nincs számom.
  Főnök elképedve: Az nem létezik, olyan nincs! (Már emelte a hangját)
  Én: Ad egy ásványvizet, amit most kifizetek vagy menjek át a szomszéd kocsmába?
  Főnök (a szőke nélkül egy senki volt, meg amúgy is): Tudja mit? Menjen át!
  Átmentem, átmentünk többen. Örültek nekünk! Úgy ittunk, mint teve az óázisban. Ez egyetlen jó emlék erről az estéről. Egy biztos, mi közel negyvenen voltunk ott, közülünk oda soha többé be nem teszi a lábát senki. És mindenkit figyelmeztetünk, nehogy elcsábítsa a kilátás, a Duna fuvallata. Itt a vendéget utálják.”

  Vélemény időpontja 2012.08.05. 12:54

  Látogatás dátuma: 2012.06.21.

véleményem van!
youmetry