Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A múlt évezredben nyílt családi vendéglőnk az Óbudai hagyományokat követi építészetileg, berendezésében, szín és íz világában, ital választékában. Ebben segítségünkre volt a család emlékezete, ami Óbudáról már az első világégés előttről tudósít, és a helyi hagyományőrző kör, a Braunhaxler.
Ezért nyitottunk felújított óbudai parasztházban, ezért a zöld ajtók, ablakok, spaletták és kapu, a kockás abrosz, a téglaburkolatú kerthelyiség muskátlikkal.
Evégett másoltuk a kerthelyiség bútorait dédnagyanyám pletykapadjáról.
Emiatt a jellemzően hazai, közép európai, házias konyha, a kötelező alapokkal és a sok helyben megálmodott, elnevezett étellel.
Kerüljük az élelmiszeripar félkész micsodáit, magunk készítjük fogásainkat és sok hozzávalót is. Bodza szörpöt, lekvárt, kovászos uborkát, lecsót, erős paprika port. Piros paprikát Kalocsáról,tésztát Martonéktól, savanyúságot Vecsésről vásárolunk közvetlenül a termelőtől.
Hazai borokat, pezsgőket ásványvizet, üveges szódát és vagy 25 féle pálinkát kínálunk gyomor erősítőnek, természetesen feles és nem 4 centes formájában.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.3
Összesen 17
5 12
4 2
3 1
2 0
1 2
  • Zöld Kapu Vendéglő

    Évek óta járunk kisebb-nagyobb baráti társasággal a Zöld Kapuba. Volt tán 2 alkalom, mikor az étel nem egészen olyan volt, mint amire számítottunk a korábbi tapasztalatok alapján, de a többi alkalommal minden rendben volt. Az ételek finomak, a pincérek kedvesek, udvariasak (de ez alap). A régi arcok hiányoznak... de az új felszolgálókkal is megbarátkozunk :)
    Mindig foglalunk asztalt, mert tudjuk, hogy elég kedvelt hely. Egyszer csak úgy betévedtünk, de szerencsére akkor is kaptunk 2 főre asztalt. A kerthelyiség nyáron nagyon hangulatos, de a padok keskenyek. Az árnyékolók szükség esetén a nyári záportól is megvédenek :) Ha megoldanák a kinti rész fűtését a hidegebb hónapokban, sokat dobna a vendéglőn :)

    Aki meg csak olyankor értékel dühből, mikor sok panaszmentes alkalom után egyszer panasza van, szerintem magát minősíti.

  • Zöld Kapu Vendéglő

    Hosszú éveken keresztül a Magyar Elvis Klub törzshelye volt, ahová a mai napig örömmel térek vissza Csak ajánlani tudom mindenkinek

  • Zöld Kapu Vendéglő

    Nagyon finom ételek, hatalmas adagok! A csülök fantasztikus minden formában.Gyors és kedves kiszolgálás,hangulatos vendéglő! Jövünk még,az biztos.Van még mit megkóstoljunk!!

  • Zöld Kapu Vendéglő

    Kedvenc helyünk a Zöld Kapu! Csodálatos ízek, hatalmas adagok. Az ebéd utáni kávé forró és finom, a sör hideg, a vörösbor a megfelelő hőfokon. A kiszolgálás kedves és figyelmes. Köszönjük.

  • Már többször jártam a Zöldkapu étteremben, s eddig semmi panaszom nem vol (nem lehetett).2019 január 29-én este vacsorázni tértem be két ismerősömmel. Mindketten az étlapon szereplő ételt választottak, én visont kértem egy natúr szeletet egy káposztasalátával és egy deci száraz vörösbort. A meglepetés akkor ért, mikor a számlát kértem. A társaságom egyik tagja holstein marhaszeletet (4 szelet volt a tányérján, a felét hazavitte) egy deci vörösbort és ásványvizet fogyasztott, s fizetett 3790 Ft.-ot. Az én számlám 3100 Ft. volt. miután a ár-érték arányt problémásnak láttam, reklamáltam a pincérnél, aki részletezte a számlámat : az egy szelet natúr sertésszelet 2200 Ft, a káposzta saláta 650 Ft.A vörösbor 250 Ft. Teljesen elképedtem ! Nem libát, kacsát, vagy lazacot ettem, hanem egy szelet sertéskarajt ! Nagyfokú pofátlanságnak tartom az árát, s így a számla összegét ! Javasolni tudom ezekután mindekinek, hogy csak olyan ételt fogyasszon, ebben az étteremben ami rajta van az étlapon (természetesen az árával együtt), s igy nincs kitéve a pincér 'sajátos' árképzésének ! Ezt akkor sem tudnám elfogadni, ha most jártam (jártunk) volna ott először. Kiváncsi lennék ezel kapcsolatban az üzlet tulajdonosának véleményére. Addig viszont nagy ívben elkerülöm az 'objektumot' ! S másoknak is ezt fogom tanácsolni ! Anikó


Értékeld Te is!

Zöld Kapu Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Zöld Kapu Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.