Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 01:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Vendéglő, ahol amit lehet magunk készítünk, ahol alapanyagainkat gondosan válogatjuk, ahol hetente új ajánlatokkal készülünk, évszakonként pedig új étlappal. Hétköznaponként húsos és vegetárius menüt kínálunk. Reggelizni 8-11-ig lehet. Emeletünkön egy rendezvényterem van, ahol házibulit, esküvőt, álló- és ülőfogadást, kiskoncertet, vagy bármi hasonlót is tarthatsz. Van egy elefántos termünk (nem vicc), külön bárpulttal, ahol 20-30 fős bulikat is lehet tartani. Van egy kemencénk a kertben, amiben a kenyeret, a sóletet és néha bárányt készítjük. A kemence mellett egy szabadtéri terasz van, ahol a vendéglő ételeiből lehet rendelni. A kert, ami inkább kocsma, minden nyáron, ha elég meleg van, áprilistól októberig könnyű grill konyhával és egy külön pulttal vár. Van még három apartmanunk is, ahol egész évben foglalhatsz szobát. Az új Kőleves a régi kosher húsüzem épületében kapott helyet, amit 2012-ben szépen felújítottunk és átalakítottunk. Idén leszünk nyolc évesek.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 8
5 4
4 2
3 1
2 0
1 1
  • Kicsit kusza, kicsit szeleburdi hely, de talán ettől is lesz szerethető… A desszertek kivételével (ötlettelen, túlárazott cukor cunamik) gondosan átgondolt és minőségi alapanyagokból elkészített fogások az étlapon, változatos borkínálat. Konstans tartva a jó színvonalat.

  • Kőleves Vendéglő és Kert

    Sziasztok,
    Hogy kerül a Menü "fülre" az itallap? No és hol leledzik, akkor a menü, illetve az étlap?
    Üdv Ravaszka

  • Kőleves Vendéglő és Kert

    A kedvenc helyem!

  • Kőleves Vendéglő és Kert

    Harmadszor ugrottam be egy barátommal gyors ebédre.

    A hely ötletes, fiatalos. Nem valami extra bentről. Mind a három alkalomkor sokan voltak. A forgalom látszik is sajnos a bútorokon és a tisztaságon. Ezen a téren lehetne még mit fejlődni.

    A kiszolgálás gyors és udvarias, az ételekre nem igazán kell sokat várni.

    Az ételek finomak, szerintem az átlagosnál is jobbak. A talalás szintén az átlagosnál jobb. Bár nem viszik túlzásba a díszítést de az étel szépen van elhelyezve a tányéron és nem a megszokott díszítő zöldeket használják.

    Az étlap nincs túlvariálva, talán ez lehet a finom ételek titka, hogy nem kell sokfélét készíteni, de azért van miből választani.

    Az ár érték arány szerintem nagyon jó, ajánlom mindenkinek.

  • Kőleves Vendéglő és Kert

    A hely maga jópofa, hangulatos. Menüt ettem, ami inkább közepes volt, mint jó. A sztroganoff-csirke majdnem hideg volt, a csirkecsík kiszáradt volt.


Értékeld Te is!

Kőleves Vendéglő és Kert

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kőleves Vendéglő és Kert

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.