Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

A kertváros szívében, csendes, nyugodt, családias zöldövezetben találják vendégeink a Nádasdy vendéglőt Sárváron. Gyalogosan, kerékpárral, gépkocsival, autóbusszal is könnyen megközelíthető.

A vendéglő előtt és a környező utcákban is ingyenesen lehet parkolni.
A tájékozódást a város több pontján útbaigazító táblák segítik.
A gyógyfürdőtöl legkönnyebben az új Vadkert krt. üdülő utcán érhetnek el bennünk.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 6
5 3
4 0
3 1
2 1
1 1
  • 2016.08.10 betértünk menüzni , csak is azért esett a vállasztás ide mert zöltséges krumplit írtak az étlapra , szeretem vagyis szerettem volna. De nem csak ez volt a csalódás számomra . Kezdődött az ásványvíz felszolgálásánál, bontva hozták az asztalhoz , szerintem sima csapi víz volt benne . A levest langyosan kaptam , a zöldséges krumpli helyett rizst kaptam , kérdeztem miért ? Elfogyott , volt a vállasz . Jelezhették volna mielött kihozzák ! Na felét megettem hisz a rizst is megeszem , Jött a pincér hölgy , elvihetem ? kérdezte az evőeszközeim keresztbe tehát nem fejeztem be az étketést , elvitte rántott húsostól, rizsestül az még mindig félig lévő tányért . A számlát pluszz kettő üveg vízzel számolták , röviden ennyi !

    Szabó Ferenc

  • Nádasdy Vendéglő

    Egy egész napos fürdőzés után este 9 órakor érkeztünk egy húsvéti hosszú hétvégén. Késői érkezésünk ellenére nagyon kedves volt a fogadtatás, a pincér hölgynek helyén volt a humora még ezen a késői órán is. A húsvéti ajánlatok közül választott kacsamáj előétel nagyon finom volt, a nyúl raguleves is ízletes volt, talán picit sósra sikerült, de ez ízlés kérdése. A főételek kiválasztásánál komolyan kell venni a "kis adag" és "nagy adag" fogalmakat, mert az általam választott "nagy adag" csülöknek a feléig sem jutottam el. Elsőre nagyon meggyőző volt a hely, így másnapra már visszatérő vendégek lettünk.
    Azoknak ajánlanám, akiknek fontosabb, hogy milyen ételt esznek, mint az elegancia ami körülvesz :)

  • Nádasdy Vendéglő

    Nem túl hangulatos helyen kedves pincérnő ajánl egészen finom aperitifet. Az étlap sokat ígér, nagyon csábító, de a végeredmény átlagos. Sőt! Semmi kiemelkedő íz, semmi gasztronómiai extra. Előfordult, hogy konkrétan nem tudtam volna megmondani, mit is eszek, ha nem emlékszem a rendelésre.
    Legközelebb max. egy hétköznapi menüre megyek be. Ha addig nem akad jobb.


Értékeld Te is!

Nádasdy Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Nádasdy Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.