Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani immáron tíz éves múlttal rendelkező, csendes környezetben lévő,exclusivan kialakított éttermünket, amely 100 fő befogadására alkalmas. Éttermünk tökéletes helyszín lehet családi rendezvények, üzleti találkozók, munkaebédek, üzleti vacsorák, vagy akár céges rendezvények lebonyolítására.
Konferenciatermünk, amely 40 fő befogadására alkalmas nyugodt környezetet biztosít konferenciák, továbbképzések, meetingek, termékbemutatók megrendezésére.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.5
Összesen 8
5 3
4 0
3 0
2 0
1 5
  • Piszkos Fred söröző

    A környezet hangulatos, az ételek frissen készültek tökéletes minőségben. Nagyon elégedettek voltunk.
    Cs.L.

  • Piszkos Fred söröző

    Torkos csütörtökön látogattuk meg az éttermet, nem először, de valószínű utoljára. Az asztalt még januárban lefoglaltuk, félhetes érkezésünkkor azt rendeben el is foglalhattuk, igaz a konyha bejáratánál akadályozva a pincérek közlekedését, de ügyesen kerülgettek, nem öntöttek semmit a nyakunkba :), a párom még örült is hogy a kályha mellé ülhetett. Az ámokfutás ekkor kezdődött, italrendelés után megkaptuk az "étlapot" (már ha egy A4-es papírra nyomtatott tűzőgéppel összekapcsolt valamit annak lehet nevezni) rendeltünk és türelmesen vártunk. Közben nem tudtuk nem észrevenni, hogy a pincér kivitte az ételt a szomszéd asztalhoz, de gyorsan vissza is küldték, mert nem ők rendelték, pár perces tétovázás után jelentkezett érte egy másik asztal, közben a felszolgálónak még csak nem is derengett hová kellett volna vinnie. A következő "téves" rendelésnél a szakács közölte a pincérrel "ezt bizony elb.....d", egy másik rendelésnél a 4 adagból csak 3 stimmelt, de nem baj azért kivitték, biztos jól érezte magát akinek nem jutott étel. Később megjelent a tulajdonos is, leszidta a szakácsokat és a felszolgálókat, de arról hallani sem akart, hogy talán túl sok vendéget engedtek be. Mikor a felszolgálok közölték, hogy nem szívesen mennek X asztalhoz, mert zavarja őket, hogy elégedetlenek a vendégek a tulaj azt mondta márpedig ő sem megy, nem is kellett, jött a vendég, majd távoztak is. Kilenc óráig néztük ezt az ingyencirkuszt, aztán sajnos el kellett jönnünk, étel nélkül, mert az nem kaptunk, de azt sem tudták megmondani mennyit kell még rá várni. A bejáratnál még összefutottunk a tulajjal aki épp azt ecsetelte milyen "jól megy a bolt", megköszöntem neki a "szép estét", még csak azt sem mondta bocs. Hazafelé csekély 50km, megálltunk egy benzinkúton szendvicset enni és arról tanakodtunk korábban mennyire jól érzetük magunkat a Piszkos Fredben, igaz akkor a tulaj nem akart egy éjszaka "bankot robbantani" és nem ültettek egy asztalhoz idegen embereket ezzel a mottóval: "Egy életre szóló barátságot köthetnek", mert 2012-ben ilyen is megtörténhet, ha kapzsi a tulaj.

  • Piszkos Fred söröző

    A fenti értékelésem alapja, nem más mint hogy az este folyamán a nehezen megszerzett asztalunk után, csak szennyes edényt, némi maradékot találtunk az asztalunknál, majd mikor önkéntesen elfoglaltunk egy másik, már leszedett asztalt (többszöri kérésünkre sem került sor az asztal letakarítására) csak az italok elfogyasztásáig jutottunk. Többször vettem már részt Torkos csütörtökön és több ízben vettem részt olyan eseményen ahol kevés pincérrel és szakáccsal volt megoldva egy nagyobb létszámú vendégfogadás ezért kellő türelemmel vártam a megrendelt vacsorát. Ez a türelem 3 és fél óra után fogyott el, amikor több, később érkezett vendég már régen vacsorázott még mi egy értelemes elfogadható válaszra vártunk, mikor is jutunk ételhez. (5 perc, 20 perc, 25 perc.... :D) A legrosszabb, hogy mindezek után nemhogy elnézést nem kértek, hanem még mi kaptunk megjegyzéseket, hogy nem vártunk tovább (gondolom már tudták, hogy az eddig elkészült ételeket másnak sem tudják felszolgálni, hiszen már rajtunk kívül mindenki evett!) és a vásárlók könyvébe is leírtuk az est emlékeit.

  • Piszkos Fred söröző

    Torkos Csütörtökön látogattunk el az étterembe. 3,5 óra várakozás után éhesen távoztunk. Nem azért mert nem kaptunk elég nagy adag ételt, hanem,mert egyáltalán nem kaptunk semmit, csak az ital számlát. Nem tudom hová lett az étteremből a vevői szemlélet, de még elnézést sem kértek a hosszú várakozás miatt. Ez az este az étterem számára csak a pénzről szólt nem pedig, hogy jó lakott, elégedett vendégek távozzanak tőlük.
    Nem ajánlom senkinek.

  • Piszkos Fred söröző

    Szerettünk volna ebben az "étteremben" torkoskodni, de nem tudtunk. Hogy miért? Egy pár negatív élményt most leírok ide:
    Kezdjük a fogadtatásnál, mikor beléptünk, és így fogadott egy férfi, hogy elég baj az nekik, hogy mi ott vagyunk. (asztal foglalásunk volt az étterembe, de helyet a megadott időre nem tudtak biztosítani) Majd jó 45 perc várakozás után leültettek minket egy asztalhoz, ami még le sem volt szedve, az előttünk ott vacsorázó vendégek "kaja maradványait" kb. 20 percig nézegethettük és 2x szóltunk, hogy legalább szedjék már le az asztalt, és ha lehetne rendelnénk. Ezután nagy nehezen rendeltünk is. Az italokat megkaptuk, de az ételt nem:( Ráadásul a két pincér (legalább is én csak őket láttam, akik az egész étteremben próbáltak mindenkit kiszolgálni) nem túl felkészültek voltak az étlapon, és itallapon szereplő felhozatallal.
    Minden esetre a véleményem az, hogy ha valaki nem tud felkészülni egy ilyen eseményre, az ne akarjon részt venni rajta... Ezt előtte jobban meg kellett volna szervezni, és legalább azoknak biztosítani a vacsorát akik már jóval előbb lefoglalták az asztalt.
    Mi azért a semmiért utaztunk több mint 40 km-t!


Értékeld Te is!

Piszkos Fred söröző

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Piszkos Fred söröző

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.