2.9

(6 szavazat)

véleményem van!

Piszkos Fred Söröző & Casino

Söröző - Pub - Bár Étterem - Vendéglő
 • image

bemutatkozó

Vélemények

 • image
  2.3pont
  Ételek:
  1
  Tálalás:
  1
  Tisztaság:
  5
  Hangulat:
  1
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  5
  2.3
   
   
  taliga3 véleménye
  “Torkos csütörtökön látogattuk meg az éttermet, nem először, de valószínű utoljára. Az asztalt még januárban lefoglaltuk, félhetes érkezésünkkor azt rendeben el is foglalhattuk, igaz a konyha bejáratánál akadályozva a pincérek közlekedését, de ügyesen kerülgettek, nem öntöttek semmit a nyakunkba :), a párom még örült is hogy a kályha mellé ülhetett. Az ámokfutás ekkor kezdődött, italrendelés után megkaptuk az "étlapot" (már ha egy A4-es papírra nyomtatott tűzőgéppel összekapcsolt valamit annak lehet nevezni) rendeltünk és türelmesen vártunk. Közben nem tudtuk nem észrevenni, hogy a pincér kivitte az ételt a szomszéd asztalhoz, de gyorsan vissza is küldték, mert nem ők rendelték, pár perces tétovázás után jelentkezett érte egy másik asztal, közben a felszolgálónak még csak nem is derengett hová kellett volna vinnie. A következő "téves" rendelésnél a szakács közölte a pincérrel "ezt bizony elb.....d", egy másik rendelésnél a 4 adagból csak 3 stimmelt, de nem baj azért kivitték, biztos jól érezte magát akinek nem jutott étel. Később megjelent a tulajdonos is, leszidta a szakácsokat és a felszolgálókat, de arról hallani sem akart, hogy talán túl sok vendéget engedtek be. Mikor a felszolgálok közölték, hogy nem szívesen mennek X asztalhoz, mert zavarja őket, hogy elégedetlenek a vendégek a tulaj azt mondta márpedig ő sem megy, nem is kellett, jött a vendég, majd távoztak is. Kilenc óráig néztük ezt az ingyencirkuszt, aztán sajnos el kellett jönnünk, étel nélkül, mert az nem kaptunk, de azt sem tudták megmondani mennyit kell még rá várni. A bejáratnál még összefutottunk a tulajjal aki épp azt ecsetelte milyen "jól megy a bolt", megköszöntem neki a "szép estét", még csak azt sem mondta bocs. Hazafelé csekély 50km, megálltunk egy benzinkúton szendvicset enni és arról tanakodtunk korábban mennyire jól érzetük magunkat a Piszkos Fredben, igaz akkor a tulaj nem akart egy éjszaka "bankot robbantani" és nem ültettek egy asztalhoz idegen embereket ezzel a mottóval: "Egy életre szóló barátságot köthetnek", mert 2012-ben ilyen is megtörténhet, ha kapzsi a tulaj.”

  Vélemény időpontja 2012.02.26. 22:34

  Látogatás dátuma: 2012.02.23.

 • image
  1.3pont
  Ételek:
  1
  Tálalás:
  1
  Tisztaság:
  2
  Hangulat:
  2
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  1
  1.3
   
   
  Hópihe véleménye
  “A fenti értékelésem alapja, nem más mint hogy az este folyamán a nehezen megszerzett asztalunk után, csak szennyes edényt, némi maradékot találtunk az asztalunknál, majd mikor önkéntesen elfoglaltunk egy másik, már leszedett asztalt (többszöri kérésünkre sem került sor az asztal letakarítására) csak az italok elfogyasztásáig jutottunk. Többször vettem már részt Torkos csütörtökön és több ízben vettem részt olyan eseményen ahol kevés pincérrel és szakáccsal volt megoldva egy nagyobb létszámú vendégfogadás ezért kellő türelemmel vártam a megrendelt vacsorát. Ez a türelem 3 és fél óra után fogyott el, amikor több, később érkezett vendég már régen vacsorázott még mi egy értelemes elfogadható válaszra vártunk, mikor is jutunk ételhez. (5 perc, 20 perc, 25 perc.... :D) A legrosszabb, hogy mindezek után nemhogy elnézést nem kértek, hanem még mi kaptunk megjegyzéseket, hogy nem vártunk tovább (gondolom már tudták, hogy az eddig elkészült ételeket másnak sem tudják felszolgálni, hiszen már rajtunk kívül mindenki evett!) és a vásárlók könyvébe is leírtuk az est emlékeit.”

  Vélemény időpontja 2012.02.26. 09:09

  Látogatás dátuma: 2012.02.23.

 • image
  1.3pont
  Ételek:
  1
  Tálalás:
  1
  Tisztaság:
  2
  Hangulat:
  2
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  1
  1.3
   
   
  Roskilde79 véleménye
  “Torkos Csütörtökön látogattunk el az étterembe. 3,5 óra várakozás után éhesen távoztunk. Nem azért mert nem kaptunk elég nagy adag ételt, hanem,mert egyáltalán nem kaptunk semmit, csak az ital számlát. Nem tudom hová lett az étteremből a vevői szemlélet, de még elnézést sem kértek a hosszú várakozás miatt. Ez az este az étterem számára csak a pénzről szólt nem pedig, hogy jó lakott, elégedett vendégek távozzanak tőlük.
  Nem ajánlom senkinek.”

  Vélemény időpontja 2012.02.26. 08:44

  Látogatás dátuma: 2012.02.23.

 • image
  1.5pont
  Ételek:
  1
  Tálalás:
  1
  Tisztaság:
  1
  Hangulat:
  2
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  3
  1.5
   
   
  bebee véleménye
  “Szerettünk volna ebben az "étteremben" torkoskodni, de nem tudtunk. Hogy miért? Egy pár negatív élményt most leírok ide:
  Kezdjük a fogadtatásnál, mikor beléptünk, és így fogadott egy férfi, hogy elég baj az nekik, hogy mi ott vagyunk. (asztal foglalásunk volt az étterembe, de helyet a megadott időre nem tudtak biztosítani) Majd jó 45 perc várakozás után leültettek minket egy asztalhoz, ami még le sem volt szedve, az előttünk ott vacsorázó vendégek "kaja maradványait" kb. 20 percig nézegethettük és 2x szóltunk, hogy legalább szedjék már le az asztalt, és ha lehetne rendelnénk. Ezután nagy nehezen rendeltünk is. Az italokat megkaptuk, de az ételt nem:( Ráadásul a két pincér (legalább is én csak őket láttam, akik az egész étteremben próbáltak mindenkit kiszolgálni) nem túl felkészültek voltak az étlapon, és itallapon szereplő felhozatallal.
  Minden esetre a véleményem az, hogy ha valaki nem tud felkészülni egy ilyen eseményre, az ne akarjon részt venni rajta... Ezt előtte jobban meg kellett volna szervezni, és legalább azoknak biztosítani a vacsorát akik már jóval előbb lefoglalták az asztalt.
  Mi azért a semmiért utaztunk több mint 40 km-t!”

  Vélemény időpontja 2012.02.25. 22:27

  Látogatás dátuma: 2012.02.23.

 • image
  9.7pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  9
  Kiszolgálás:
  9
  Ár / érték :
  10
  9.7
   
   
  ATIS véleménye
  “Minden évben más éttermet látogattunk meg torkos csütörtökkor. Az idén a Piszkos Fred étteremre jutott a választásunk. Nem bántuk meg! Nagyon jók voltak az ételek amiket rendeltünk . A pincérek kedvesek. Nagyon pozitív élménnyel távoztunk, máskor is ellátogatunk az étterembe.”

  Vélemény időpontja 2012.02.25. 10:44

  Látogatás dátuma: 2012.02.23.

 • image
  1.2pont
  Ételek:
  1
  Tálalás:
  1
  Tisztaság:
  1
  Hangulat:
  1
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  2
  1.2
   
   
  Szilla78 véleménye
  “2012. február 23-án torkoskodtunk.... volna ebben az étteremben. Sajnos éhesen távoztunk, mert több mint 3 óra várakozás után sem kaptuk meg a nehezen megrendelt ételeinket. A tulajdonos és a pincérek vendégekhez való hozzáállása finoman kifejezve pocsék volt. Semmi vevőközpontúságról nem adtak tanúbizonyságot. Még elnézést sem kértek amikor távoztunk (legalább ennyi emberség várható lett volna).
  Megérkezvén az esti 8 órás foglalásunkra (időben), mondták csúszás van, de mi amúgyis este 8.30-ra vagyunk beírva. Bár nem volt igazuk, de Ok :(. 40 perc múlva kaptunk asztal. Olyat amit le sem szedtek az előttünk távozók után. Sőt úgy kellett szólni, hogy erre rávegyék magukat. Nehezen tudtunk italt rendelni, az ételről nem is beszélve :( Ezt követte a minduntalan várakozás, hátha egyszer megérkezik a rendelésünk, de nem. Ránk sem néztek (az étterem végében volt az asztalunk). Nekünk kellett utánuk menni és kérdezgetni, hogy mikor kapunk enni. Mindig más ígéretet kaptunk, de végül enni nem :(
  Már évek óta részt veszünk eme rendezvényen, mindig más-más éttermet kipróbálva, de így még sosem jártunk. Soha nem volt gond azzal, hogy időben asztalt kapjunk és a rendelésre is max. 1 órát kellett várnunk, ami szerintem elfogadható, pláne ilyen zsúfolt napon.
  Talán jobb lenne, ha nem vennének részt a következő torkos csütörtökön vagy ha igen, akkor nagyon sokat kell azon dolgozniuk, hogy elégedett vendégek távozzanak tőlük.”

  Vélemény időpontja 2012.02.24. 13:19

  Látogatás dátuma: 2012.02.23.

véleményem van!
youmetry