8.5

(7 szavazat)

véleményem van!

Csalánosi Csárda

Csárda - Halászcsárda Pizzéria
 • image

bemutatkozó

Egy hamisítatlan alföldi erdő, a csalánosi erdő tövében, az M5-ös autópályától mindössze
két percre találja csárdánkat. Nagy szeretettel várjuk a nap minden órájában, akár nappal akár éjszaka éhezik meg mi hagyományos magyaros ízekkel, kellemes kiszolgálással kényeztetjük

Vélemények

 • image
  7pont
  Ételek:
  4
  Tálalás:
  7
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  9
  Kiszolgálás:
  9
  Ár / érték :
  5
  7
   
   
  góbé véleménye
  “Tegnap este vacsoráztunk Kecskeméten a Csalánosi Csárdában.Érkezéskor kellemes környezet és udvarias felszolgáló fogadott bennünket.Az első csalódás az általam rendelt ásványvíz megkóstolásakor ért egyszerűen meleg volt.Ennek ellenére megrendeltük a vacsorát,mivel nagyon jó értékeléseket olvastunk az étteremről.Az én Csalánosi grilltányérosom sajnos úszott a savanyúság lében így a sült ízvilágáról nem tudok véleményt mondani,hiszen egyszerűen savanyúság íze volt mindennek,ráadásul az átázott sültet nehezen tudtam elvágni és elrágni is.A tetején levő sült "házi kolbász"teljesen átlagos lecsó kolbásszá lényegült.A párom által választott Szarkási ínyencfalatok bőséges mennyiségét az alatta elrejtett enyhén gombás tészta okozta.Az íze teljesen felejthető volt,ugyanis megkóstoltam.A fentiek alapján túlságosan drága.”

  Vélemény időpontja 2015.07.26. 10:21

  Látogatás dátuma: 2015.07.25.

 • image
  10pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  10
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  10
  10
   
   
  samy1989 véleménye
  ““Nagyon hangulatos hely, nem csak az éttermi része.. mert gondoltak a gyerekekre is akik evés után izgágák.. elfogadható árak vannak. sajnálom,hogy nem lehet rendelni. mert nem mindig tudunk kimenni.. de sokszor ellátogatunk oda..,
  (tökéletes magyaros ízekkel, hatalmas adagokkal). Nem hiába járnak rengetegen oda. . Még soha nem csalódtam ott.” A pincérek nagyon udvariasak.. és türelmesek.. mert valjuk be.. vannak olyan dolgozok akik sürgetik az embert a választásnál.. de ez csak elönyükre válik mert nehéz a sok finomság közül választani.. nekem minden csillagos 10... Szilvia ( Kecskemét )”

  Vélemény időpontja 2015.01.17. 16:22

  Látogatás dátuma: 2015.01.10.

 • image
  7.5pont
  Ételek:
  8
  Tálalás:
  8
  Tisztaság:
  9
  Hangulat:
  9
  Kiszolgálás:
  4
  Ár / érték :
  7
  7.5
   
   
  fulopa véleménye
  “A környezet nagyon szép. Játszótér van a gyerekek számára. Az udvar nagyon szép a halastavakkal és a bennük levő halakkal. A kiszolgálás gyors volt. Az adagok bőven elegek. A mellettünk levő asztalhoz, mikor a pincér kihizott több tálat, az egyikből a földre folyt a lé. Ami nem lenne gond, előfordul, de senki sem törölte fel. Az étel finom volt, de nem hagyott maradandó emléket. Máshol ettem már jobbat is. Vidéki viszonylatban nem mondanám olcsónak, de megfizethető. A legrosszabb a fizetés volt. Többet kellett várni a számlára, mint az ételre. Ami kiderült azért volt, mert csinos fiatal lány vitte ki minden asztalhoz a számlát, és 3 dobókockán hatost dobva elengedték a fogyazstás árát. E miatt pontoztam le a kiszolgálást. Szép gesztus, de nem mindenáron.
  Összességében jó volt a hely, de nem megyek mégegyszer. A Sasfészek jobb.”

  Vélemény időpontja 2012.05.14. 09:58

  Látogatás dátuma: 2012.04.16.

 • image
  6.8pont
  Ételek:
  8
  Tálalás:
  8
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  5
  Kiszolgálás:
  4
  Ár / érték :
  6
  6.8
   
   
  anticrists véleménye
  “A párommal ketten kiruccantunk a városból, hogy együnk egy jót. Az étterem nagyon hangulatos, keveredik benne a modern és az autentikus. Kívül ültünk le egy fedett teraszon. Egy kétszemélyes szárnyas tálat rendeltünk. A békák a kiépített tóban vígan kuruttyoltak. Ahogy leültünk a felszolgáló hölgy máris ott termett és kérdezte, hogy mit kérünk. A háttérben egy szintetizátorról szóltak a kocsmanóták, ez kifejezetten rontotta a szabadtéri és természetes hangulatot. A tálat 45 perc várakozás után kaptuk meg, inkább három emberesnek mondanám. Szépen díszítve. A húsok finomak voltak, a sült krumpli viszont úszott az olajban és sótlan volt. Mindezek ellenére kellemes kikapcsolódás volt, és a maradékból még másnapra is maradt egy kevés...”

  Vélemény időpontja 2011.07.01. 18:53

  Látogatás dátuma: 2011.06.16.

 • image
  9pont
  Ételek:
  9
  Tálalás:
  9
  Tisztaság:
  9
  Hangulat:
  9
  Kiszolgálás:
  9
  Ár / érték :
  9
  9
   
   
  Michael Jackson véleménye
  “Nagyon köszönöm azt az éjszakát,amit ott tölthettem,fantasztikus volt!!Gyönyörű helyen van,jók a szobák,tiszták,a hangszigetelést viszont nem tudom.
  A kedves szomszédainktól ezúton is szeretnék elnézést kérni,a hosszú,és sok hangoskodás miatt,de ez mind azért volt,mert Nagyon jól éreztem magam,és ezt valahogy ki is kellett fejezzem:-)Csak reménykedni tudok,hogy ők is kedvet kaptak a "hangoskodáshoz",miután kaptak egy kis hangot tőlünk:-)
  Tehát összességében,minden Tökéletes volt,amihez leginkább egy jó hálótársra volt szükségem:-))
  Köszönök mindent,máskor is ugyanitt!! V.N.

  U.i.: Tusfürdőt hozzatok magatokkal!!”

  Vélemény időpontja 2010.05.15. 11:48

  Látogatás dátuma: 2010.05.14.

 • image
  9.5pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  8
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  9
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  10
  9.5
   
   
  nalevi véleménye
  “Nagyon hangulatos hely elfogadható árakkal,
  tökéletes magyaros ízekkel, hatalmas adagokkal. Nem hiába járnak rengetegen oda. Amikor arra járok mindíg bemegyek. Még soha nem csalódtam ott.”

  Vélemény időpontja 2009.12.19. 21:47

  Látogatás dátuma: 2009.12.05.

véleményem van!
youmetry