Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 21:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant, Üdülési csekk
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Kék Duna Vendéglő/étterem 1987 óta üzemel családi vállalkozásban.

Az étterem Kalocsától 5 km -re, közvetlenül a Duna partján található a Kalocsa -Gerjen kompkikötő és kalocsai nemzetközi hajóállomás mellett, az újonnan átadott EuroVelo6 kerékpáros útvonal mellett.
Éttermünk befogadóképessége 260 fő. Rendezvénysátor felállításával ez a létszám akár 400 fő is lehet.
Ételkínálatunkban mind a hagyományos magyar ételek (gulyásleves, marhapörkölt), mind a halételek (halászlé, sült keszeg, mandulás harcsa, harcsapörkölt) megtalálhatóak.
Vállaljuk különféle rendezvények lebonyolítását (esküvő, lakodalom, konferencia, árubemutató, céges összejövetel, családi rendezvény, szülinapi parti), hazai és külföldi vendégek magas színvonalú
kiszolgálását.
Különféle programoknak, kalocsai tánccsoportok folklórbemutatójának, cigányzenekar előadásának, főzőversenyeknek adunk otthont.
Vendéglőnk teraszáról remek kilátás nyílik a Dunára. Az étterem akadálymentesített, mozgássérült vendégeink igényeit teljes mértékben kiszolgálja. Gondoltunk a babákra is is: pelenkázót, szoptatásra alkalmas helyiséget alakítottunk ki. A nagyobb
gyerekeket játszótérrel, játékokkal várjuk. A Duna éttermünk melleti partszakasza vízitúrázók számára kitűnő pihenőhelyül szolgál.
Tegyen minket próbára,

Várjuk Önt a Kék-Dunában!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 3
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Kék Duna Vendéglő

    2023. január 2-án voltunk itt. Az ételek bőségesek, fantasztikusan finomak és gusztán tálaltak.
    Fokhagyma krémlevest ettem, egy személyes fatálast és portugál krémest kértem. A pincérek kedvesek, udvariasak voltak. A várakozási idő rövid volt.
    Mindenkinek ajánlom!

  • 33 fős csoporttal látogattunk el az étterembe. Esztétikus, tiszta, környezet fogadott minket. A kiszolgálás rövid várakozási idővel, gyorsan történt. A rendelt ételek bőséges mennyiségűek, finomak, ízlésesen tálaltak voltak. Az étterem vezetői, dolgozói kedvesek, udvariasak. Nagyon szépen köszönünk mindent. Bakos Imréné a Törteli Tulipán Óvodából

  • Kék Duna Vendéglő

    Június 12-én jártunk az étteremben, mely abszolút mértékben megfelelt várakozásainkak (korábban egy barátunk már mesélt róla).
    Gyönyörű környezetben, közvetlenül a Duna-parton fekszik, a hangulatos teraszról szép a kilátás a folyóra.
    Meglepetésünkre Pünkösd lévén élőzene fogadott minket, így az ebédet még jobb hangulatban tölthettük.
    Párom - a felszolgálónk javaslatára - megkóstolta a halászlevet, mely elmondása szerint ritka finom volt (elmondása szerint vetekszik nagymamám főztjével, aki eddig magasan vitte a prímet :) ), ezen a környéken gyufatésztával fogyasztják. Főétel gyanánt tócsniban tálalt gombás pulykaragut kért, magam részéről pedig egy meggylevest követően gombás harcsapaprikást ettem túrós csuszával, Valamennyi étel étel nagyon jó ízű volt, a felszolgálónk is kedves és készséges volt, A főételekre egy picit várnunk kellett, de ez valószínűleg abból adódott, hogy a teraszon szinte az összes asztalnál ültek. A zene és a nyári hangulat viszont elterelte erről is a figyelmünket.
    Ugyan gyermekünk még nincsen, mégis szimpatikus volt, hogy a vendéglőbe érkező gyerkőcök részére különböző játékok (kismotorok, csúszda) rendelkezésre állnak, jó ötletnek tartom, hogy a gyerekek az étkezés után is el tudják foglalni magukat.

    Megfordult a fejünkben, hogy jövőre tervezett esküvőnket itt tartsuk, a pincérünk elmondása szerint vannak szálláshelyek is a közelben.


Értékeld Te is!

Kék Duna Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kék Duna Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.