Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A tradicionális magyar finomkonyhák ízvilágát ötvözzük saját elképzeléseinkkel, amitől igazán különleges az Öreg Kőrössy már hosszú évtizedek óta.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.5
Összesen 24
5 8
4 1
3 0
2 0
1 15
  • Öreg Kőrössy Halászcsárda

    25 percet vártam az étlapra. 1 óra 25 perc alatt képtelenek voltak, az ásványvízen kívül a levest (!), ami ugye nem frissensült, felszólgálni. Így fizettem a vizet és távoztam
    Messzire kerülje el mindenki !

  • Öreg Kőrössy Halászcsárda

    Szörnyű management. A vendéget hibaztató, saját hiányosságait be nem ismerō eljárás nem hosszú távú tervekre vall. De amíg leváltják a vezetőséget, addig sajnos a vendég fog szenvedni.

  • Öreg Kőrössy Halászcsárda

    Minden evben jottunk 1x nyaron. Eddig. A lassu kiszolgalas uj szintekre lett emelve, az 'elviselhetetlen lassu kiszolgalas' szintjere. Az etel minosege szinten leromlott. Jelenleg a 'gyere hozzank, hagyd itt a sok penzt, de ne varj erte minoseget' tunik a mottonak. Uj szakacsok, uj pincerek, es ujvezetoseg kell.

  • Öreg Kőrössy Halászcsárda

    Az étel jó, de a kiszolgálás szörnyű volt. Ahhoz az asztalhoz voltunk beosztva, ahol egy idősebb pincérnő szolgált ki bennünket. Színházi előadás előtt tértünk be vacsorázni. A pincérnő mindent kiejtett a kezéből, leöntötte a szomszéd asztalnál lévőket, 2 órahosszáig nem volt képes a kávét kihozni többszöri kérésre sem. Olyan zavartnak tűnt végig. Nem azt hozta ki,amit kértünk.Letette a palacsintát, evőeszközt nem hozott, majd pár perc múlva, már kóstolás után kikapta az asztalról, hogy nem jót hozott és átvitte másik asztalhoz.Az elszámolásnál fejben kezdett számolni az asztaloknál. Nálunk is képtelen volt kiszámolni a fizetendőt. A ki nem hozott kávét viszont ki akarta fizettetni. Azt hittük a kiszolgálás kandi kamera miatt van.Elképesztő, amiket művelt. Hiába volt a vacsora jó, nem bízunk meg egy ilyen kiszolgálóban, aki azt se tudja mit csinál.Sajnálhatja a tulajdonos,mert ezen az estén min. 30 ember biztos nem megy ide többet. mindenki kínjában hol nevetett, hol mérgelődött. Persze a borravalót mi is kispóroltuk egy fillérre. Kár ezért a kellemes környezetért. Persze még azt is megemlítem, hogy egy idős férfi, a kapuban állva integetett a belépőknek hová üljenek le, nem kísérve a helyükre. Mint egy rendőr mogorva arccal integetett mindenkinek. Talán fiatalítani kellene. Ez az ember a zavart pincérnőnek besegített a kiszolgálásba,mert látta,hogy a feje tetején áll minden. Nagyon rossz élmény volt. Senkinek se ajánlom ezt a helyet a kiszolgálás miatt. 2023.július 8.

  • Öreg Kőrössy Halászcsárda

    Immáron a második gyalázatosan kényelmetlen élményünk után muszájnak érzek egy véleményt írni.
    Az első alkalommal egy ebédre ültünk be nagy baráti társasággal, akkor fogtuk ki először az ominózus pincérnőt. Megdöbbentően flegma és bunkó volt, igyekeztünk vele kedvesen poénkodni, hátha csak egy rossz napját fogtuk ki - hát nem. Még be se fejeztük az evést, de már jött hogy hamarosan lejár a műszakja, szóval jó lenne ha fizetnénk. (?!?!??!?) DÉLUTÁN 3-4 KÖRÜL. Elég értetlenül álltunk a helyzet előtt. A fizetésnél bökte ki, hogy amúgy csak egybe fizethetünk. Ami nyilván egy elég cifra mutatvány, amikor vagyunk 14-en. Gyorsan próbáltuk kitalálni, hogyan csináljuk, miközben ő nagyon feltűnően sóhajtozott és forgatta a szemét, és habár nem vele beszéltünk, meg kellett jegyeznie fennhangon, hogy 'Hát nekem nagyon mindeeegy'
    Az elcsomagolásra kért fogásokat meg egyszerűen nem hozta oda. Induláskor kerestük együtt a többi pincérrel, hogy azokkal mi lett, és egy ablakpárkányon a dekoráció között találtuk meg... Hát...kifogásolható szolgáltatás.

    A legújabb élményünk pedig ismételten ezzel az inkompetens és arrogáns pincérhölggyel történt. Olyan mértékben, hogy a lefoglalt asztaltól álltak fel a vendégek, és velünk együtt jöttek át a szomszéd halászcsárdába. Vacsora foglalásunk volt a teraszra, ahol rajtunk kívül csak egy 4-es asztalnál ültek a tőlünk legtávolabbi sarokban. Ahogy beértünk, szembe találtuk magunkat a tátott szájjal rágózó, műszempillája alatt szemforgató pincérnővel, aki köszönés nélkül ránkparancsolt, hogy vigyük innen a kutyát. Az anyósomék kutyája egy kisebb macskaméretű uszkár, aki nyikkanás nélkül szundikál végig minden ilyen eseményt. Épp kedvesen kérdeztem volna, hogy esetleg nem maradhatna - e mégis, nagyon jólnevelt, nem mocorog, és mellesleg a terasz üres, 6-7 méteres körzetünkben nincs másik vendég. De folyamatosan fennhangon a szavamba vágva hajtogatta, hogy őt az nem érdekli, ide EZ nem jön be. Szokott módon szemkontaktusra képtelenül, mintha nem is hozzánk beszélne. Természetesen ha ez a szabály, megértjük, de ha nem ilyen paraszt módon közli, akkor is megértjük. Habár foglalásunk volt, mondtuk, hogy így inkább nem, köszi, találunk más helyet. Arra azért kerekedett a szeme. Egyszerűen annyira kínosan viselkedik minden alkalommal, hogy számomra érthetetlen, hogy dolgozhat még itt!!!


Értékeld Te is!

Öreg Kőrössy Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Öreg Kőrössy Halászcsárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.