Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 5
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
  • Pata Negra

    Többször voltunk vendégei a pesti oldalon lévő helynek, csak jókat tudok mondani róluk. Igazi zsongós, "zajos" hely. Aki a csendes helyeket kedveli inkább, annak lehet egy kicsit zavaró ez a nyüzsgés. Az ételek kiválóak, a felszolgálás korrekt, számla mindig rendben. Sok hely tanulhatna tőlük. Nem mondom, hogy egy komolyabb spanyol tapas bárral felvenné a versenyt, de hazai viszonylatban mindenképpen kiemelkedő.
    Amíg ezt a színvonalat tudják tartani, mindenképpen a kedvenceink között lesznek.

  • Pata Negra

    Nekem annyira tetszett a hely, hogy rendszeres vendéggé váltam, a tejszínes laskagomba rabja lettem, és rászoktam a Sangria-ra is. (Egyébként nem szeretem a gombát, ezért a 10 pont. A barátnőmtől kértem el, annyira jól nézett ki.)
    Az asztalok és székek ugyan kicsik és kényelmetlenek, de ezekért az ételekért és italokért ezt bármikor bevállalom!
    A fene, most megint érzem, hogy mehetek. :)

  • Pata Negra

    Maga a hely hangulatos, bár szerintem túl hangos a zene. Az ételek ízletesek. A kiszolgálás gyors és figyelmes. Egy dolog árnyékolta be az estét, méghozzá a távozásra való felszólítás módja. Kéretlenül hozták a számlát 12-kor. A weboldal szerint 1-kor zárnak...

  • Pata Negra

    Négyen voltunk vacsorázni.

    A hely stílusos volt, tetszett. A kiszolgálásra időnként kicsit várni kellett, de ezen kívül kedvesek udvariasak voltak. Az ételek a rendelés után kimondott gyorsan tálalásra kerültek.

    A felszolgált ételek nagy része finom volt, de a saláta nem aratott nagy sikert, ráadásul sajnos ebből 2 adagot is rendeltünk. Leginkább zöldből állt, talán 2 nagyon-nagyon pici hal szelet vol meg 2 szelet hajszál vékony szalonna, még a hagymát is sajnálták belőle. A tálalásra nem nagyon adtak, egyszerűen kirakták az asztalra az ételeket nagyjából díszítés elrendezés, stb. nélkül. Az italoknál a limonádéban a gyümölcsre nézve volt olyan érzésem, hogy nem az én poharamban van először, illetve sajnos a szangria jelentősen fel volt vizezve.

    Mindezek ellenére azt mondhatom, hogy jól éreztük magunkat és mint írtam végül is az étel jó volt. Az árak elfogadhatóak, hiszen 4 személyre összesen 16000 ft -ot fizettünk és sok féle dolgot megkóstoltunk.

    Ha valaki nem tudja mi az a tapas vagy szereti a tapast annak ajánlom a helyet, de azért biztos ki fogok próbálni másikat is.

    Még az jutott eszembe, hogy a székek és az asztalok talán kicsit szorosan vannak elhelyezve és sajnos se fogast se ruhatárt nem találtunk, valamint a zene talán kicsit hangos volt. Beszélgetni nem nagyon lehetett, csak szinte kiabálva.


Értékeld Te is!

Pata Negra

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Pata Negra

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.