Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant, Üdülési csekk
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.2
Összesen 17
5 8
4 0
3 1
2 4
1 4
  • Kispipa Halászcsárda

    2020.Karácsonyra korhely harcsahalászlevet, 2 db 4 személyes pipa tálat rendeltem,az egyik u.n.halas tál volt. Előre kifizetve a rendelés.Harcsa halászlé volt a tároló edényben,de nem 'korhely'. Többet fizettem, nem azt kaptam ,amit megrendeltem.A halas tál sem külsőben ,sem minőségben , mennyiségben nem felelt meg az elvárásoknak.A ' kacsás tál' már jobban megközelítette az elvárhatót.A hozzá adott savanyúság viszont nem négy főnek,kettőnek sem volt elég. Összességében csalódtam.

  • Kis családi körben, négyen mentünk vacsorázni, nagyon ízlett minden, bőséges volt, udvarias kiszolgálásban volt részünk. Köszönjük.

  • Megbízhatatlan.Megérkeztünk a foglalt időpontra,egy kiragasztott papírlap fogadott minket.Melyszerint technikai okok miatt zárva!Nem mellesleg vidékről érkeztünk,és semmilyen formában nem tájékoztattak minket mint vendéget erről.Telefonszám ill.e-mail cím is meg volt adva.Nagy csalódás volt!

  • Tiszta rendezett környezet,udvarias kiszolgálás,finom ételek!

  • Savanyú halászlè vissza küldve az ètel hideg a sűlt krumpli meg mintha több órája ált volna nem ropog a szezámmagos pulyka mellre ráöntöttèk a foghagymás szószt olyan mennyisègben mire ki került a hús egybe ált a szósszal .Tehát biztos soha nem megyek erre a helyre.Ja ès foglaltam asztalt ès közöltèk üljünk le oda ahol nincs kitève a foglalt tábla ez gáz.Klíma eredetileg volt de nem volt bekapcsolva szakadt rólunk a víz.


Értékeld Te is!

Kispipa Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kispipa Halászcsárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.