8.2

(2 szavazat)

véleményem van!

Gödör haspártiak vendéglő

Étterem - Vendéglő Étterem - Vendéglő
  • image

Sörkorcsolyák, nyugtatók és hús nélküli finomságok

Tatár-beefsteak (Finomra darált bélszín, fűszerezve, bekeverve.)
Pacalpörkölt főtt burgonyával
Serpenyős zöldség (Zöldséges mix ,házi keverésben, serpenyőben tálalva.)
Palacsinta a Hortobágyihoz hasonló módon
Gomba apó kalapja rántva (Rizs,tartár.)
Gomba apó kalapja rántva (kis adag)
Rántott " Trapp Pista" (Rizs,tartár.)
Rántott " Trapp Pista" (kis adag)
Béléses rántott sajt (Sajtszeleteket sonkával béleljük,kirántjuk és rizst és tartárt adunk hozzá.)
Camembert dióbundában (áfonyalekvár és rizs)
Dödölle háziasan, sok hagymával (uborkasalátával)
Öregapám uzsonnája (szunyókálás után) (Tunkolni való kispörkölt, kislábasban, friss kenyérrel)
Piedone a "Gödör"ben (hagymás, kolbászos sült bab)

Ami a fazékból kikerül

Húsleves gazdagon
Húsleves májgaluskával
Leves a gyümölcsfáról (tejszínhabbal megbolondítva)
Fokhagymakrémleves cipóban tálalva
Tárkonyos pulykaraguleves fazékban (puhára főtt pulykahússal, borsóval, sárgarépával, gombával, tejszínnel. Kis fazékban fedővel szolgáljuk fel.)
Gulyásleves (kis borgrácsban)
Roston fogasfilé burgonyapürével
Fogasfilé rántva sokmagos köntösben (A fehérhúsú halfilét sokmagos bundába öltőztetjük, majd bőséges olajban aranysárgára sütjük. Rizibizit javallunk hozzá.)
Pisztráng egészben sütve (Megsütjük, csinálunk mellé petrezselymes burgonyát is.)
Füstös pisztráng (Egészben sütve, füstölt bacon szalonnába és füstölt sajtból készült paplan alá rejtve, pepperonival és krumplipürével kínáljuk)

Szárnyasokat adunk vágyainak

Viczákné titka (Pulykamellre készítettünk egy ízletes tölteléket fűszervajból, sonkából, kukoricából, majd felgöngyöltük a húst, prézlibe burkoltuk, aztán bő forró olajban pirosra sütöttük hasábburgonyával ajánljuk)
Rántott pulykamell (Hasábburgonyával)
Sajtmártásos pulykamell (krokettel)
Micimackó kedvence (A pulykamellet mézzel vastagon megkenjük, roston pirosra sütjük. Egy szelet Camembert sajtot teszünk a tetejére, majd pár percre a sütőbe dugjuk, míg a sajt ráolvad. Rizzsel és burgonyalángossal.)
Nevesincs pulyka kabátba (Prézlibe öltöztetjük és forró olajban pirosra sütjük. A töltelék maradt: füstölt sajt és bacon. Krumplipürével)
Sajtos rántott csirke (A panírba reszelt sajtot rejtünk, úgy sütjük aranybarnára a csirkemellet. Hasábburgonyával)
Csirkemell gyümölcstakaróban (A melleket pirosra sütjük, majd ízletes gyümölcskoktéllal betakarjuk. Krumplipürével)
Serpenyős csirkemell (Csíkokra vágott csirkemellet keverünk össze zöldségmixszel, majd puhára pároljuk. Kis serpenyőben szolgáljuk fel.)
Csirkecsíkok Sanyi bácsi ínye szerinte (sajtkrémmel és rizzsel)
Magyaróvári csirkemell (csirkemell apróra vágott gombával, sonkáva, sajttal. Vegyesen körítve)
Kijevi csirkemell (vékonyra klopfolt csirkemellbe fűszervajat és reszelt sajtot rejtünk, prézlibe gurgatjuk, úgy sütjük meg. Vegyes körettel.)
Csibe futóműve kirántva (Petrezselymes burgonyával)
Csípős csirkeszárnyak (Héjas burgonyával)
Baromfitányéros a la Gödör (Egy fatányérra halmozzuk a rántott csirkecombot néhány sült csirkeszárnnyal meg egy szelet fűszervajas pulykával. Vegyes körettel)

Disznóságok és marhaságok

"Kirántotthús" (Jó fokhagymásan, vegyes körettel.)
Nádasdi sertéskaraj (Apróra vágott sonka, gomba és hagyma a roston sült sertéskarajon. Vegyes köret.)
Sertésszelet a Bakonyból (Rostlapon pirosra sütött sertéskaraj, tejfölös gombamártással és nokedlivel.)
Vasi kanászpecsenye (Roston sült sertéskaraj pirított sertésmájjal, héjas krumplival.)
Pirított sertésmáj héjas burgonyával
Sertés mája rántva kínálva (Hasábburgonyával)
Roston máj bacontakaróban (Vékonyra szelt májat sütés előtt baconba bugyoláljuk, hasábburgonyával.)
Rántott velő (Rizzsel és tartármártással.)
Böllérmáj (Pirított máj és pirított velő keveredése, héjas krumplival)
Drakula félelme (fokhagymás cigánypecsenye, hasábburgonyával)
Hannibal kedvence (Velővel töltött sertéskaraj, rántva, vegyes körettel.)
Fatányéros a'la Gödör (A karajt, a szűzpecsenyét és a tarját roston megsütjük, a tojást tükrösítjük, a húsokat elhalmozzuk vele, vegyes körettel.)
Bozsoki sertésborda (A natúr sertéskarajokat elhalmozzük pirított gombával, jófajta sült füstölt tarjával, a tetejére meg tükörtojást sütünk. Vegyes körettel.)
Tepsis rántott hús (Karikiaburgonyát összekeverünk jóféle füstölt kolbásszal, sajtkrémmel és sonkáva, majd ráfektetünk egy jókora szelet rántott húst. Reszelt sajtot olvasztunk rá a sütőben.)
Füstös szűz (kormos apáca) (Füstölt sajt, füstölt bacon szalonna, pepperoni, no meg a szűzpecsenye, krumplipürével)
Szűz hagymaboglyával (A roston sütött szűzérmékre lyoni hagymát halmozunk. Héjas burgonyával.)
Marhapörkölt házi galuskával (hogy ez milyen jó ecetes paprikával)
Pikáns bélszíncsíkok (A hirtelen sült bélszíncsikokat ketchuppal, mustárral,worchestershire szósszal pikánssá tesszünk, majd fokhagymával, vöröshagymával és paradicsommal. Hercegnőburgonyával.)
Magyaros bélszín
Bélszín tükörtojással (A bélszínszeletekre tükörtojást süt, vegyes körettel tálalja.)
Bábel tornya (Burgonyalángos, bélszín, füstölt sajt, tetejére egy tükörtojás, az aljára meg toast-kenyeret rejtünk.)

Az disznónak csülkeiből

Ferenc Jóska kedvence (Pirított csülökszeletek tormamártással és hercegnőburgonyával)
Tepsis csülök (tepsibe rakottkrumplit, rá egy jókora szelet remegős, puhára főtt, füstölt csülköt teszünk, leöntjük enyhén fokhagymás, paprikás tejföllel és sütőbe megsütjük)
Rántott csülök (vegyes kört és hagymás tartár)
Csülök cigány módra (Füstölt szalonnával beborítom, kevés majoránnával, köménnyel, bazsalikommal meghintem. Édes fehérborral bolondítom. Hagymás sült burgonyával tálalom)
Csipet csapat kedvenc csülke (Pirított füstölt-főtt csülökszeletek, pirított cigány-csülök szeletek, köretnek hagymás-kolbászos bab és héjas krumpli)
A Gödör basa másik gyengéje (Csülköt vékony szeletekre vágjuk. Tormával bekenjük, majd az egészet vékonyra klopfolt hússzelet közé dugjuk. Prézlibe álcázzuk, bő, forró olajban ropogósra sütjük. Vegyes körettel.)
Füstölt csülökszeletek (tormával és csípős cseresznyepaprikával)

Többszemélyes étkeink

Egy fazék húsleves
Ünnepi lakoma két főnek (egy kis füstölt csülök, egy kis Vasi kanászpecsenye, egy kis Viczákné meg egy nagy rántott hús. Körettel meg egy kis salátával)
Töltött teknő négy személyre (Rántott pulykamell, fűszervajas csirkemell, rántott csirkecomb, nádasdi sertéskaraj, egy egész füstölt csülök, no meg köret meg saláta.)
Hattagú család tála ("Kirántotthús", Kijevi csirkemell, Gödör basa másik gyengéje, rántott sajt, Magyaróvári csirkemell, Bozsoki sertésborda, egy egész füstölt csülök, körettel és salátával.)
Órástál tíz fő részére (Nevesincs pulykamell, béléses rántott sajt, bélszín tükörtojással, Vasi kanászpecsenye, Nádasdi sertéskaraj, Gödör basa másik gyengéje, "Kirántotthús", sokmagos fogasfilé, Viczákné titka, rántott csirkecomb, egy egész füstölt csülök, körettel és salátával)
Füstölt csülök egészben (tormával és csípős cseresznyepaprikával Ft/dkg)
Királyi lakomás tál (sült csirke, sült oldalas, sült vadhús, sült csülök, sült pisztráng, karfiol, kukorica, alma, krumpli)

Finomságok

Somlói nokedli
Bagaméri fagyija (jégkrémszeletek gyümölcskoktélon)
Gesztenyepüré tejszínhabbal
Palacsinta ízlés szerint (túrós)
Variációk egy túrógombócra

Savanyák

Paradicsomsaláta
Uborkasaláta
Uborkasaláta tejfölösen
Ecetes paprika
Csemege uborka
Kovászos uborka
Csalamádé
Káposztasaláta
Gödör saláta (póréhagyma, vöröshagyma, kukorica, sárgarépacsík, káposzta összekeverve)
Vegyes saláta
Almakompót

Körítések

Hasábburgonya
Hófehér rizshalom
Rizibizi
Hercegnőburgonya
Burgonyakrokett
Krumplipüré
Nokedli

Szósz vagy nem szósz

Tartármártás
Áfonyalekvár
Tejföl
youmetry