4.8

(1 szavazat)

véleményem van!

Pizza Padre Pizzéria

Pizzéria
 • image

bemutatkozó

Győr első igazi fatüzelésű kemencés pizzériája! -Süsd magad! Lávakövön sütött húsok -Bőségesebb pizzák minőségi alapanyagokból Bizonyára emlékszel a grillpartikon készült ételek különleges ízére. Fatüzelésű kemencénkben ugyanezt a minőségi különbséget tapasztalod meg!

Vélemények

 • image
  4.8pont
  Ételek:
  5
  Tálalás:
  5
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  2
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  8
  4.8
   
   
  Tücsök véleménye
  “Sziasztok!Bea vagyok Győrből.2009.május 21.-én este 8 után voltunk a Pizza Padréban,mert a párom szerint finom a pizzájuk.Én nagyon nem voltam megelégedve
  vele.Sorolom az észrevételeimet:a pizza tészta nagyon vékony volt,pedig másik
  asztalnál vastagabbnak láttam,választási lehetőség nincs feltüntetve,hogy vékony vagy vastag tésztát kérek,a tálalás és a halyiség közepes a meleg ellenére a klíma nem ment pedig szerintem a másik 12 embernek is melege volt,a tisztaság rendben,a sör híg és langyos,csapoltból csak Gösser!,a kiszolgálás katasztrófa,unott,udvariatlan picérnő,akin látni,hogy gyűlöli,amit csinál!!2490,-ra 2500-at adtunk remélem észbe kapott erre.Betegek mellett dolgozom keveset keresek és sajnáltam erre az estére a 2500-at is!!Nem zsugoriságból,mert én is dolgoztam a kereskedelemben,de a mai piaci helyzetben szerintem nem engedheti meg megának a pincérnő,hogy az esténket így elrontsa hangulatilag!Gondoltam szólok neki nem a megfelelő helyen dolgozik,de inkább ezt a fórumot választottam.Nem hiszem,hogy meg fogom nézni esetleg máskor jobb napja van e,mert a Pizza Hut bezárt ugyan,de van még pizzázó Győrben.Ha esetleg a tulajhoz volt "szerencsém" még jobban sajnálom,mert szerintem másokat is el fog veszíteni ahogy most 2 gyakori pizzaevőt elvesztett.Köszi:BEA”

  Vélemény időpontja 2009.05.21. 23:18

  Látogatás dátuma: 2009.05.21.

véleményem van!
youmetry