Kisrabló Pub Étterem

Söröző - Pub - Bár

Étterem - Vendéglő, Söröző - Pub - Bár

Cím
1111 Budapest - XI. kerület, Zenta u.
Hely telefonszáma
6.1 (4)
Értékelés:
Ételek: 6
Tálalás: 5.8
Tisztaság: 6.5
Hangulat: 5.8
Kiszolgálás: 6.3
Ár/érték arány: 6.5
Értékeld te is!
Cím
1111 Budapest - XI. kerület, Zenta u.
Kapcsolat
Telefon:
Fax:
Weboldal
Rövid leírás
Budapest egyetlen exkluzív étterme, ahol hamisítatlan XVI. századi hajóbelsőben érezheti magát! Helyhez és a korhoz illő különleges ételekkel-, italokkal és cocktailokkal várjuk Önöket, amit kellemes hangulatban fogyaszthat el Nálunk.
Nyitvatartás
Minden nap: 11:00 - 02:00
Konyha típus
Magyaros, Olasz, Nemzetközi
Specialitások
Vélemények
Értékelés ideje: 2014.04.06. 15:10
Értékelés:
10
Ételek: 10
Tálalás: 10
Tisztaság: 10
Hangulat: 10
Kiszolgálás: 10
Ár/érték arány: 10
Látogatás dátuma:
2014.04.06.

Az utolsó hozzá szólóhoz szeretnék szólni, mivel az asztal valóban nem tudott fizetni kártyával mert a leolvasó meghibásodott, és majd 1 hétig nem üzemelt. A kedves vendég aki mindaddig meg volt elégedve amíg ez a probléma fel nem merült Igazán, csak sajnálni tudjuk a KELLEMETLENSÉGÉRT ami tőlünk kívülálló ok miatt következett be. Ellenben Ö szándékosan nem fizette ki a számlát elvi okokra hivatkozott , igéretett tett hogy este visszajön de azóta nem láttuk. De örülünk hogy legalább vendégül láthattuk !

Értékelés ideje: 2014.03.07. 16:18
Értékelés:
5.3
Ételek: 5
Tálalás: 5
Tisztaság: 7
Hangulat: 5
Kiszolgálás: 7
Ár/érték arány: 3
Látogatás dátuma:
2014.03.06.

A Torkos Csütörtök keretében voltunk az étteremben. Az eredeti étlap árai és az ételek minősége között nagy a különbség. El kell mondani, hogy a pincérek figyelmesek, gyorsak, viszont a fizetésnél a főpincér úgy intézte, hogy ne tudjunk bankkártyával fizetni! Először elkezdett kuncsorogni, hogy fizessünk készpénzzel. Amikor erre nem voltunk hajlandók, úgy intézte a dolgokat, hogy mindkét bankkártyánkat, a magyart és a külföldit is visszadobja a terminál. Mit mondjak? Ide többet nem megyünk....

Értékelés ideje: 2011.02.21. 13:15
Értékelés:
7.8
Ételek: 8
Tálalás: 7
Tisztaság: 8
Hangulat: 7
Kiszolgálás: 7
Ár/érték arány: 10
Látogatás dátuma:
2011.02.18.

Ebédelni voltunk.Minden rendben volt! Az ételt,a felszolgálást rendben találtuk. Az árak elfogadhatok,és az étel miösége jó és finom.Legközelebb is vissza térünk. Csak ajánlani tudom.


Köszönjük!!

Értékelés ideje: 2009.02.27. 01:26
Értékelés:
1.3
Ételek: 1
Tálalás: 1
Tisztaság: 1
Hangulat: 1
Kiszolgálás: 1
Belső kialakítás: 3
Látogatás dátuma:
2009.02.27.

A Tokos csütörtöki akció keretében sajnos nagyon rossz benyomással távoztunk az étteremből.
Illetve már sajnos ez is túlzás, hogy távoztunk, hiszen be sem jutottunk, csak néhány percre. Egy 20 fős baráti társasággal foglaltunk le néhány asztalt az esemény előtt egy héttel.
A vacsora estéjén már kaptunk egy telefont, hogy jól tennénk, ha késnénk kb. 20 percet, mert elég nagy csúszásban vannak. Kérésükre késve érkeztünk, ám ez még mindig kevés időnek bizonyult számukra, hogy felkészüljenek fogadásunkra.

Udvariasan megkértek, hogy várakozzunk az épület előtt, hiszen nagyon kellemetlen lenne számukra, ha fel kellene állítaniuk az asztaltól a vendégeiket. Vajon nekünk nem kellemetlen az utcán ácsorogni?!?
Mindeközben a 3-4 fős társaságok sétáltak ki-be az étterembe, minket azonban 10 percenként kijöttek megnyugtatni, hogy hajnali egy óráig biztosan lesz konyha, éhen nem maradunk.
Amikor 1!!! órás várakozás után végre betessékeltek az előtérbe, leültettek és közölték velünk, hogy a konyhafőnök nem képes több ételt elkészíteni, hiszen elfogyott az alapanyag.
Azt gondolom, hogy nagyon nagy hibát követett el az étterem akkor, amikor nem gondolta át, hogy mit vállal fel ezzel az akcióval.
Ezek után csalódottan és még éhesebben távoztunk az étteremből, amit az sem csillapított, hogy kedves felszolgáló kisasszony szabadkozott, hogy nem ő tehet róla, hogy nincs mit ennünk.
Azthiszem ezek után már nem vágyom erre a helyre, akármilyen finoman főznek is! :(

Értékeléshez be kell lépned!
youmetry