4.7

(6 szavazat)

véleményem van!

Kisrabló Pub Étterem

Söröző - Pub - Bár Étterem - Vendéglő, Söröző - Pub - Bár
 • image

bemutatkozó

Budapest egyetlen exkluzív étterme, ahol hamisítatlan XVI. századi hajóbelsőben érezheti magát! Helyhez és a korhoz illő különleges ételekkel-, italokkal és cocktailokkal várjuk Önöket, amit kellemes hangulatban fogyaszthat el Nálunk.

Vélemények

 • image
  1pont
  Ételek:
  1
  Tálalás:
  1
  Tisztaság:
  1
  Hangulat:
  1
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  1
  1
   
   
  Kisbuzi véleménye
  “Gyerekek a hely maga a fertő Geci. A kopaszon kívül droid mindenki, főleg a lamantin testű nő.
  A kaját ha értékelni kell egy jo 7 es 10000 bol.”

  Vélemény időpontja 2014.11.29. 22:32

  Látogatás dátuma: 2014.11.29.

 • image
  2.5pont
  Ételek:
  3
  Tálalás:
  3
  Tisztaság:
  4
  Hangulat:
  2
  Kiszolgálás:
  2
  Ár / érték :
  1
  2.5
   
   
  balabala véleménye
  “15 éve sokat jártunk ide, most kis baráti társasággal tértünk vissza egy szombat este. Kár volt.
  1. Kong az ürességtől: utólag már érthető, hogy miért.
  2. A pincér finoman presszionált, hogy "Bőségtálat" válasszunk: a gyér forgalom miatt mi is csak a frissensültben bíztunk, de még ez sem sikerült teljesen -- a csirkecomb félig nyers maradt.
  3. Bár a bejáratnál ki van írva, a Szép Kártyát nem fogadták el, sem a bankkártyát (a mese szerint: tulajdonosváltás volt és bankot cseréltek, még nem működik a leolvasó...") A cehet - amiből a csirkecombot persze nem vonták le - kápéban kellett leszurkolni (miközben a pincér röhejes módon végig arról karattyolt, hogy milyen nagy kedvezmények vannak vasárnaponként).
  /nem tippeket akarok adni, de ha nem tudtuk volna összedobni? vkit elküldenek automatázni, a többiekre meg addig rázárják az ajtót?! /
  A végeredmény: iszonyú gáz. SOHA TÖBBÉ.”

  Vélemény időpontja 2014.11.10. 21:44

  Látogatás dátuma: 2014.11.08.

 • image
  10pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  10
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  10
  10
   
   
  HALASZ véleménye
  “Az utolsó hozzá szólóhoz szeretnék szólni, mivel az asztal valóban nem tudott fizetni kártyával mert a leolvasó meghibásodott, és majd 1 hétig nem üzemelt. A kedves vendég aki mindaddig meg volt elégedve amíg ez a probléma fel nem merült Igazán, csak sajnálni tudjuk a KELLEMETLENSÉGÉRT ami tőlünk kívülálló ok miatt következett be. Ellenben Ö szándékosan nem fizette ki a számlát elvi okokra hivatkozott , igéretett tett hogy este visszajön de azóta nem láttuk. De örülünk hogy legalább vendégül láthattuk !”

  Vélemény időpontja 2014.04.06. 15:10

  Látogatás dátuma: 2014.04.06.

 • image
  5.3pont
  Ételek:
  5
  Tálalás:
  5
  Tisztaság:
  7
  Hangulat:
  5
  Kiszolgálás:
  7
  Ár / érték :
  3
  5.3
   
   
  evav véleménye
  “A Torkos Csütörtök keretében voltunk az étteremben. Az eredeti étlap árai és az ételek minősége között nagy a különbség. El kell mondani, hogy a pincérek figyelmesek, gyorsak, viszont a fizetésnél a főpincér úgy intézte, hogy ne tudjunk bankkártyával fizetni! Először elkezdett kuncsorogni, hogy fizessünk készpénzzel. Amikor erre nem voltunk hajlandók, úgy intézte a dolgokat, hogy mindkét bankkártyánkat, a magyart és a külföldit is visszadobja a terminál. Mit mondjak? Ide többet nem megyünk....”

  Vélemény időpontja 2014.03.07. 16:18

  Látogatás dátuma: 2014.03.06.

 • image
  7.8pont
  Ételek:
  8
  Tálalás:
  7
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  7
  Kiszolgálás:
  7
  Ár / érték :
  10
  7.8
   
   
  bond véleménye
  “Ebédelni voltunk.Minden rendben volt! Az ételt,a felszolgálást rendben találtuk. Az árak elfogadhatok,és az étel miösége jó és finom.Legközelebb is vissza térünk. Csak ajánlani tudom.


  Köszönjük!!”

  Vélemény időpontja 2011.02.21. 13:15

  Látogatás dátuma: 2011.02.18.

 • image
  1.3pont
  Ételek:
  1
  Tálalás:
  1
  Tisztaság:
  1
  Hangulat:
  1
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  3
  1.3
   
   
  noora véleménye
  “A Tokos csütörtöki akció keretében sajnos nagyon rossz benyomással távoztunk az étteremből.
  Illetve már sajnos ez is túlzás, hogy távoztunk, hiszen be sem jutottunk, csak néhány percre. Egy 20 fős baráti társasággal foglaltunk le néhány asztalt az esemény előtt egy héttel.
  A vacsora estéjén már kaptunk egy telefont, hogy jól tennénk, ha késnénk kb. 20 percet, mert elég nagy csúszásban vannak. Kérésükre késve érkeztünk, ám ez még mindig kevés időnek bizonyult számukra, hogy felkészüljenek fogadásunkra.

  Udvariasan megkértek, hogy várakozzunk az épület előtt, hiszen nagyon kellemetlen lenne számukra, ha fel kellene állítaniuk az asztaltól a vendégeiket. Vajon nekünk nem kellemetlen az utcán ácsorogni?!?
  Mindeközben a 3-4 fős társaságok sétáltak ki-be az étterembe, minket azonban 10 percenként kijöttek megnyugtatni, hogy hajnali egy óráig biztosan lesz konyha, éhen nem maradunk.
  Amikor 1!!! órás várakozás után végre betessékeltek az előtérbe, leültettek és közölték velünk, hogy a konyhafőnök nem képes több ételt elkészíteni, hiszen elfogyott az alapanyag.
  Azt gondolom, hogy nagyon nagy hibát követett el az étterem akkor, amikor nem gondolta át, hogy mit vállal fel ezzel az akcióval.
  Ezek után csalódottan és még éhesebben távoztunk az étteremből, amit az sem csillapított, hogy kedves felszolgáló kisasszony szabadkozott, hogy nem ő tehet róla, hogy nincs mit ennünk.
  Azthiszem ezek után már nem vágyom erre a helyre, akármilyen finoman főznek is! :(”

  Vélemény időpontja 2009.02.27. 01:26

  Látogatás dátuma: 2009.02.27.

véleményem van!
youmetry