Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 15:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Tündöklő víztükör, festői szépségű panoráma, exkluzív enteriőr, páratlan konyhaművészet és felejthetetlen hangulat Budapest szívében, a Dunán.
Az elegáns állóhajó prominens csapata mintegy harminc év nemzetközi tapasztalatával, prémium környezetben várja vendégeit elsőosztályú ételek és professzionális kiszolgálás kíséretében, ahol az egyedülálló atmoszférát a Duna és a Budai Várnegyed elbűvölő látképe, a fedélzet luxuskialakítása, a kulináris élvezetek fúziós sajátossága, valamint a tradicionális trendek és kortárs stílusirányzatok találkozása biztosítja. A fedélzet nem csupán az a’la cart vendégforgalom lebonyolítására, hanem a speciális kínálat által egyéb programok, s akár egyedi elképzelések megvalósítására is alkalmas. Rendezvényhelyszínként céges és magánjellegű események egyaránt kivitelezhetők, a hajóapartmanok luxuskényelmét pedig a teljes kikapcsolódásra vágyók figyelmébe ajánljuk.

Mutass többet



Értékelések

Értékeld Te is
4.8
Összesen 5
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
  • Beautiful surroundings and excellent food and service

  • Vogue Boat Café & Restaurant

    Az étteremhét keretein belül volt alkalmunk ellátogatni a hajóra.
    Az ételek nagyon ízletesek voltak, a tálalásról nem is beszélve. A kilátás páratlan, érdemes koraeste a naplementekor itt vacsorázni. A csokiszuflét pedig mindenképp megéri megkóstolni!

  • Vogue Boat Café & Restaurant

    Hangulati szempontból első osztályú, kiváló kiszolgálás, ízléses tálalás. Az ételek közül nem mindent találtam maradéktalanul finomnak, de ez ízlés kérdése. Bár az áraik elég borsosak, egy estét mindenképpen megér a mesés kilátás.

    A Vogue Hajó nem csak gasztronómiai élményt nyújt, hanem pompás látványosság is: a Dunán ringatózó hajó, amelyen voltunk olyan szerencsések, hogy Buda felé néző ablak melletti helyet kaptunk. Mindenképpen érdemes este menni - sokkal látványosabbak a dunai fények - és megpróbálni előre ablak melletti helyet foglalni, mert az élmény páratlan.

    Az ételek minősége és a kiszolgálás kiváló, amellett, hogy a három fogásból nekem kettő - a főétel és a desszert - nem kifejezetten ízlett. Ez azonban az ízlésbeli különbségekre vezethető vissza és nem minősíti az éttermet, hiszen a tálalásra és a minőségre nem lehet panaszom. A kiszolgálás rendkívül udvarias. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  • Vogue Boat Café & Restaurant

    kivételes hangulat, szerintünk igényesek és finomak az ételek. a személyzet kedves volt és készséges. ajánlom a szerb ételeiket!

    Remek volt az étel egy szülinapon voltunk. ajánlom mindenkinek ;)


Értékeld Te is!

Vogue Boat Café & Restaurant

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vogue Boat Café & Restaurant

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.