8.8

(1 szavazat)

véleményem van!

Pizzéria Giuseppe

Pizzéria
 • image

bemutatkozó

A festői szépségű Dunakanyarban, Vácott működik a Giuseppe Pizzéria. Egy olyan hely, ahol a fiatalok, a családok, a baráti társaságok egyaránt jól érezhetik magukat. Ahova szívesen tér be az, aki egyedi hangulatú környezetben, barátságos személyzet által készített és szervírozott kitűnő ételeket szeretne fogyasztani.

Vélemények

 • image
  8.8pont
  Ételek:
  9
  Tálalás:
  9
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  8
  Kiszolgálás:
  9
  Ár / érték :
  8
  8.8
   
   
  zsolesz véleménye
  “a konyha a földszinten van, az étterem a tetőtérben, az ajtón belépve rögtön egy lépcsőn kell felmenni, az étterem egy eldugott csöndös kis belvárosi utcában található (előtte és utána jól esik a séta a környéken).
  széles étel választék (levesek, különböző típusú főételek, desszertek), minőségi italválaszték bővítendő (pálinka, bor, sör), tálalás remek, tisztaságra nincs panasz, rusztikus hangulat (régi fotók, térkép a falakon, két szintesen beépített világos tetőtér), elkülönített dohányzó és nem dohányzó rész, 3 főfogás elkészítésére 3/4 órát vártunk (de megérte :-), amúgy egy négytagú olasz társaság is éppen ottjártunkkor találta meg ezt a helyet. őket is érdemes lenne megkérdezni...
  sodexho utalvánnyal is fizethettünk - praktikus.”

  Vélemény időpontja 2009.11.15. 16:11

  Látogatás dátuma: 2009.11.15.

véleményem van!
youmetry