Pizzéria Giuseppe

Pizzéria

Cím
2600 Vác, Hattyú u.
Hely telefonszáma
8.8 (1)
Értékelés:
Ételek: 9
Tálalás: 9
Tisztaság: 10
Hangulat: 8
Kiszolgálás: 9
Ár/érték arány: 8
Értékeld te is!
Cím
2600 Vác, Hattyú u.
Kapcsolat
Telefonszám:
Mobil:
Weboldal
Rövid leírás
A festői szépségű Dunakanyarban, Vácott működik a Giuseppe Pizzéria. Egy olyan hely, ahol a fiatalok, a családok, a baráti társaságok egyaránt jól érezhetik magukat. Ahova szívesen tér be az, aki egyedi hangulatú környezetben, barátságos személyzet által készített és szervírozott kitűnő ételeket szeretne fogyasztani.
Nyitvatartás
Minden nap: 12:00 - 23:00
Konyha típus
Magyaros, Olasz, Nemzetközi
Specialitások
Vélemények
Értékelés ideje: 2009.11.15. 16:11
Értékelés:
8.8
Ételek: 9
Tálalás: 9
Tisztaság: 10
Hangulat: 8
Kiszolgálás: 9
Belső kialakítás: 8
Látogatás dátuma:
2009.11.15.

a konyha a földszinten van, az étterem a tetőtérben, az ajtón belépve rögtön egy lépcsőn kell felmenni, az étterem egy eldugott csöndös kis belvárosi utcában található (előtte és utána jól esik a séta a környéken).
széles étel választék (levesek, különböző típusú főételek, desszertek), minőségi italválaszték bővítendő (pálinka, bor, sör), tálalás remek, tisztaságra nincs panasz, rusztikus hangulat (régi fotók, térkép a falakon, két szintesen beépített világos tetőtér), elkülönített dohányzó és nem dohányzó rész, 3 főfogás elkészítésére 3/4 órát vártunk (de megérte :-), amúgy egy négytagú olasz társaság is éppen ottjártunkkor találta meg ezt a helyet. őket is érdemes lenne megkérdezni...
sodexho utalvánnyal is fizethettünk - praktikus.

Értékeléshez be kell lépned!
youmetry