Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 4
5 3
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Nábob Étterem és Pizzéria

    Kedvenc éttermünk Mosonmagyaróváron. Nagyon kedves és profi a kiszolgálás, az ételek finom háziasak, bőséges a választék. A belső részt nemrég felújították, sokkal fiatalosabb, világosabb lett, és a felső szinten egy "Nappali" rész kapott helyet, ahol különböző játékok vannak, csocsó, Play Station, léghoki. Amíg a felnőttek beszélgetnek a gyerekek is el tudják foglalni magukat. Nagyon ajánlom ezt a helyet, mert az áraik is teljesen rendben vannak.

  • Kb 2 óra várakozás után kellett vissza hívni őket hogy merre jár az étel, majd ez után kaptam egy hideg zsírban / olajban tocsogó szinte ehetetlen ételt.. hát csalódás!

  • Nábob Étterem és Pizzéria

    Sziasztok!
    Szeretném értékelni azt az éttermet
    ahova minden alkalommal ha tehetjük megyünk!
    Nagy örömmel vettük, hogy idén már a kedvenc étermünk is csatlakozott ehhez az akcióhoz, mert így féláron ehetjük ételünket pl csülköt .
    Bármikor megyünk azt rendelünk, mert sehol máshol ebben a városkában nem olyan finom mint ott és olyan bőséges hogy annak legyűrése komoly gondot okoz egy felnőtt embernek is :)
    Rendeltünk már többféle ételt is semelyikben nem csalódtunk mindig friss és ízletes ételek kerülnek az asztalra, megfelelő díszítéssel a ksizolgálás pedig barátias légkörben, akár tegező viszonyban is megengedett ha a vendég úgy kívánja.
    Belső kialakításban hangulatos galériás, tiszta a helyiség.
    Az étel 20 percen belűl az asztalra kerül , kérjünk bármilyen bonyolult, vagy többrészes fogást.Mindig forró, friss, ízletes.
    A vendégkönyben is beírtuk két éve: Bármikor megéhezünk egy kis hazai hangulatos és finom vacsorára, ha tehetjük oda megyünk!
    Bár a kitöltés előtt elolvastam az intéseket a szélsőséges értékelésről én mégis azt teszem mert minden szempontból Nekünk megfelel!
    Ha valaki mégis másképpen gondolná azt a jobb-rosszabb ízlése miatt teheti, mi továbbra is a favoritnak tartjuk.
    Egyetlen negatívum, az előre lefoglat asztal meg nem léte az előre lefoglalt időpontban, de azt a tapasztalatlan torkos csütörtök szervezésben láttam (elsőnek vettek részt az akcióban) hiszen nem voltak felkészülve rá hogy ekkora sikere lesz szerintem .
    Mindazonáltal, reméljük jövőre is mehetünk torkos csütörtöközni a Nábob Étterembe! Ha mégsem hát megyünk teljes áron:-)
    üdv: Mészáros Házaspár


Értékeld Te is!

Nábob Étterem és Pizzéria

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Nábob Étterem és Pizzéria

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.