Információk
A Dunyha Vendéglőben összeollóztuk mindazt, ami egy harmonikus és családias étteremhez kell. Télen melegséget sugárzó kemencéjében, melyben saját füstölésű alapanyagokat is készítünk, liba legyen a talpán, ami nem pirul meg ropogósra! A Dunyha Vendéglő a hagyomány minden elemét büszke karakánsággal viseli, megrendíthetetlenül hiszünk a kézműves termelői frissességben. Nem csak Márton napon, de egész évben hangsúlyosak a libaételek, amellett hogy a legjobb értelemben vett házias konyhát kínáljuk. Nyáron, a mesehelyszínt megidéző varázskertjében a kemence mellett a grillkonyha tüze is ég, folyamatosan készülnek az ételek, melyek nagyanyáink rég feledett receptjeit hívják újra életre.
Élhető design, rusztikus tér és pihe-puha kényeztetés a város fölött! Legyen a vendégünk! Hungarikumot minden napra!
Értékelések
Értékeld Te is-
Kiszolgálás: esetleges… Ha azt kérik, hogy mondjam meg mit iszom és az később érkezik, mint a leves, szerintem elég gáz… A leves, amiben szét volt főve a tészta, a répa és minden, bár ez nem volt zavaró, mert olyan zavaros volt, mint a Tisza áradáskor... emellett eltörpül, hogy hideg volt… na jó, túlzok: langyos. Külön kérni kellett, hogy ne süsék agyon a libamájat… Mi van??? A “kecsap”, mind a mai pillanatig, nem érkezett meg a gyermek rántotthúsához… az almás pite nyers volt… és hideg…
Pocsék volt és értelmezhetetlen… nem érte meg a kétszer 40 perces utat… -
A fűszereket nem ismerik, csak a sót.
A libabecsinált leves jó lett volna, ha nem sózzák el. A libacomb íze jó, de ez nem a séfen múlt, hiszen fűszereket, pácot nem használt hozzá, a kemence tette a dolgát. A pisztrán ehetetlen volt. A köretként tálalt krumplin egy marék só volt...
A pontszámot cska a hely tisztasága növeli.