Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Étlapunkon elsősorban magyaros ételek szerepelnek,
de megtalálhatóak a kímélő és vegetariánus ételek is.
Külön kiemelnénk egyik specialitásunkat a marhapacal pörköltet,
és egyéb belsőségből készült ételeinket.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.1
Összesen 18
5 10
4 5
3 0
2 1
1 2
  • Fasor Vendéglő

    Aug. 20-án jártunk az étteremben a Sport Hotel recepciósának ajánlására, nem bántuk meg, hatalmas adagok, finom ízek, kellemes környezet! Ha erre járunk betérünk!

  • Fasor Vendéglő

    Egy baráti társasággal tértünk be egy késői ebédre a vendéglőbe. Minden szuperül ment egészen estig... Azóta a párommal felváltva váltjuk egymást ott, ahová a királyok is egyedül járnak és rettenetesen rosszul érezzük magunkat. Persze, elképzelhető, hogy 50 alkalomból kifogtuk azt az egyet amikor egy lejárt szavidős alapanyagot nem vettek észre, de ez egy étteremben úgy gondolom elfogadhatatlan. Szegeden étteremmel így még soha sem jártuk meg...
    Az első és utolsó alkalom volt, hogy itt megfordultunk.

  • Gyönyörű hely.Gyors,kedves kiszolgàlàs.Isreni étel,hatalmas adag.
    Most jàrtunk itt először,de nem utòljàra.Lefényképeztem a tànyéromatés magamal hoztam Németorszàgba.Az itteniek nem akartak hinni a szemüknek.
    Gratulàlok a szakàcsnak és köszönöm a pincérnő kedvességét!Ezùton kìvànok munkàjuk hoz jò egészséget.A màjusi viszontlàtàsig bùcsùzom!R.Herger Judit

  • Kiszolgálás, ételek mennyisége, minősége rendben volt. Viszont elvitelre kértem egy adag pacalt -amit Szeged legjobb pacaljaként emlegetnek- , hát az szánalmas volt. Mennyiség rendben, de minőség, íz, kinézet gyenge közepes. Ha ez Szeged legjobb pacalja, nagyon sajnálom az ott élőket. Ezért gyenge közepes az értékelésem.

  • Nagyott csalodtam az ételekben ! 2 személyes fasortálat rendetünk a rántott velönek fura utóize volt a rántott máj kemény éget natur hús hideg víz izű ! Kimondottan érzett rajta hogy le volt fagyasztva ! Az uborka saláta gusztustalan vastagra volt szelve és sárgás szine volt már a közepének ! Vagyis állott volt ! A júhturos pulykamell jég hideg volt a párizsis rántott borda szintén ! Tehát pocsék volt a kaja mid ez csupán 8000 ft ért ! Nagy hiba az is hogy nincs feltüntetve minől áll össze pl egy 2 személyes tál !


Értékeld Te is!

Fasor Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Fasor Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.