7.8

(3 szavazat)

véleményem van!

Csillagvár étterem

Étterem - Vendéglő
 • image

bemutatkozó

Étlapunkon megtalálhatók a nemzetközi és a hazai konyhaművészet különlegességei is. Vállaljuk rendezvények, esküvők, családi összejövetelek megszervezését, lebonyolítását is. Üdülési csekket, meleg étkezési utalványt elfogadunk!

Vélemények

 • image
  9pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  8
  Kiszolgálás:
  8
  Ár / érték :
  10
  9
   
   
  rangits véleménye
  “Csak gratulálni tudok az étterem üzemeltetőjének!!!Nagyon jó étel választék,jól elkészítve,hatalmas adag,kiváló áron, meglepően gyors kiszolgálással!Ez a siker titka,ami érzékelhető a vendégek nagy számából is.A régi mondás jut eszembe " jobba sűrű fillér,mint a ritka forint"!Ezen szemlélet ragyogó példája az étterem.Aki nagyon különleges ételekre vágyik,annak nem ajánlom,de mindenki másnak szívesen ajánlom figyelmébe ezt a remek helyet!Mi ,ha arra járunk biztosan vissza térünk!Köszönettel:Rangits Béla”

  Vélemény időpontja 2013.08.05. 07:43

  Látogatás dátuma: 2013.07.26.

 • image
  8.8pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  8
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  9
  Kiszolgálás:
  8
  Ár / érték :
  10
  8.8
   
   
  Cpt Balu véleménye
  “Negyedmagammal, majd egy egész bicikliscsapattal is volt szerencsém letesztelni, vajon csak reklámfogás-e hogy az ember néha ilyen (hogy a weboldal vendégkönyvéből idézzek, "rémisztően") hatalmas adagokba botlik, de úgy tűnik, tudnak valamit amit mások nem. Akár komplett ebéd volt a rendelés, akár csak egyszerű harapnivaló, az ételek megállták a helyüket mind mennyiségi, mind minőségi értelemben. Emellett az ember már nem is emlékszik vissza a többi körülményekre, valóban átlagosnak mondható, rendes, jó színvonalú étterem lenne, de ez az élmény mégis különlegessé teszi. Remélem nem hagy alább az idő múlásával, ha bármikor arrajárok, mindig megállok "csipegetni" egyet :-)

  Köztudott, hogy termetem ellenére nagyétkű vagyok, valóban rémisztő volt életemben először megtapasztalni, hogy van az az adag, amit nem tudok megenni :-) 4-en rendeltünk 3 személyre (párom nem nagy étkű, néha egy nagy menüt ketten eszünk meg, ő kevéssel jóllakik, a többi rám hárul), de majdnem a felét elcsomagoltuk így is, pedig fárasztó nap után, elég éhesen tértünk be. Csak vigyázzunk a pozitív értékelésekkel, a végén a hétvégi bevásárlásokat is mindenki ott akarja letudni :P És azért jó látni, hogy ez nem a minőség rovására megy, a különleges elkészítést igénylő ételek (pl. rablóhús) valóban különlegesek voltak.”

  Vélemény időpontja 2011.09.13. 14:00

  Látogatás dátuma: 2011.08.12.

 • image
  5.7pont
  Ételek:
  6
  Tálalás:
  5
  Tisztaság:
  5
  Hangulat:
  4
  Kiszolgálás:
  4
  Ár / érték :
  10
  5.7
   
   
  x-manocska véleménye
  “Tulajdonképpen egy átlagos étterem lehetne átlagos árakkal és menükkel, DE itt hatalmas menuadagok vannak!!! Mi "A" manüt ettünk ami kb. fél liter csontlevest tartalmazott, valamint két nagy szelet rántotthúst, egy nagy naturszeletet pecsenyezsiral leöntve, ehhez két szedőkanál rizst és rengeteg piritott krumlit kaptunk. Akkora volt az adag, hogy egy-egy rántottszeletet és a hozzávaló krumlplit fejenként elcsomagoltattunk magunknak és ez elég volt vacsorára nekünk!!! Szóval itt két adag ételt kaphat egy áráért!!! Kivétel az igen nagy étvágyúak, de ők legalább egyszer jóllaknak! :)”

  Vélemény időpontja 2011.07.28. 22:33

  Látogatás dátuma: 2011.07.24.

véleményem van!
youmetry