Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Éttermünk Zuglóban, a Városliget közelében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, ugyanakkor csendes környezetben található.

A hely kínálatában szerepelnek a nemzetközi konyha remekei, a magyaros jellegű ételek és a helyi séf specialitásai. Konyhánk választéka igen széles: az ízletes szárnyas és halak mellett a legfinomabb sertés, borjú, marhahús ételek is megtalálhatóak, és a vegetáriánus étrendet kedvelők is találnak majd fogukra valót.

A jó minőségű ételek mellé a legnépszerűbb magyar pincészetek borait, eredeti Pilsner Urquell csapolt sört, a finom kávék kedvelőinek pedig az olasz Perté kávé remekeit kínáljuk.

Saját játszótérrel, kerthelységgel rendelkező gyermekbarát éttermünket a kedvező árfekvés, a bőséges adagok, és a hosszú nyitva tartás jellemzi.

Mivel a Szőnyi Étterem a Szőnyi Hotellel együttműködve dolgozik, így a hotel három légkondicionált különterme vállalja családi és üzleti rendezvények lebonyolítását, menüválasztásos vagy svédasztalos rendszerben, akár korlátlan italfogyasztással is.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Szőnyi Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szőnyi Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.