Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

If you were here and liked what you have eatten and the bar leave a message here
Ha voltál itt és ízlett amit ettél és tetszett amit láttál akkor oszd meg mindenkivel!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 5
5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
  • Nagyon jól éreztük magunkat. Csak beugrottunk, de annak ellenére, hogy nem volt foglalásunk, megoldották a két személyes asztalt. Tanulság: érdemes előre foglalni!
    A rendelés során a pincér nagyon segítőkész volt, a vacsora gyorsan az asztalra kerül. Finomat vacsoráztunk!
    Bátran ajánlom mindenkinek, aki ki akarja próbálni a spanyol ízeket!

  • Pata Negra

    Kötelezően látogatandó étterem az érdekességek kedvelőinek! Több alkalommal is jártunk már a Pata Negrában és minden alkalommal felfedeztünk valami különleges ínyencséget. Nem vagyok különösebb kedvelője a spanyol konyhának, de itt nagyon könnyű finom meglepetésekkel találkozni. Elsősorban tapasokat kínálnak, amelynek következtében az adagok kicsik, ám ehhez mérten az árak sincsenek túlságosan elszállva. Egy tapas-szal nyilván nem lakunk jól, de a rendszer lényege éppen az, hogy számos finomságot megkóstolhassunk. A kiszolgálás udvarian és figyelmes, a környezet kellemes. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nyitott az újdonságokra.

  • Pata Negra

    Barátommal ugrottunk be egy gyors ebédre. A kiszolgálás, a tisztaság minden tökéletes. Aki spanyol hangulatban tapas-t szeretne enni, annak melegen ajánlom! Az adagok "kicsik", de teljesen szinkronban van a spanyol országban szerzett tapas bár-os emlékeimmel, tapasztalataimmal. Tökéletes! Csak így tovább!

  • Pata Negra

    Egyszerűen imádom. Az adagok kicsik, de tapasról beszélünk, ha rendelünk hozzá köretet, ami szintén isteni, akkor jól is lakhatunk. Mindig más ételt eszünk, ha ott vagyunk, végig akarjuk enni az egész étlapot. A desszertek kiválóak.
    A kiszolgálás gyors, kedves, segítenek a választásban is. A hangulata is nagyon jó, igazán spanyolossá teszik a felaggatott sonkák. Csak ajánlani tudom. :) 10/10


Értékeld Te is!

Pata Negra

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Pata Negra

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.